• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Tekay nieuwe zaalvoetballer bij AGOVV

FUTSAL - De technische staf van AGOVV meldt dat de 25-jarige Onur Tekay vanaf seizoen 2021-2022 in het AGOVV-blauw in de zaal actief zal zijn.

Dynamo voor derde keer op rij naar bekerfinale

VOLLEYBAL - Dynamo heeft voor de derde keer op rij de bekerfinale bereikt. Na winst in de kwartfinale op Zevenhuizen werd zaterdag ook Sliedrecht Sport aan de kant gezet met een overtuigende 3-0 overwinning.

Peter Bosz ontslagen bij Bayer Leverkusen

APELDOORN - Peter Bosz is ontslagen bij Bayer Leverkussen. De trainer uit Apeldoorn moet vertrekken vanwege de teleurstellende resultaten.

Diks met Agovv de zaal in

VOETBAL - Naast het veldvoetbal bij avv Columbia komt Jamarro Diks ook bij AGOVV in de zaal in actie.

AGOVV strikt opnieuw een oude bekende

VOETBAL - AGOVV heeft opnieuw een oude bekende gestrikt voor komend seizoen. Marlo de Groot (24) keert namelijk terug op het oude nest. Hij versterkt daarmee de selectie van hoofdtrainer Gerrit Brouwer vanaf komende zomer. De Groot komt over van Voorwaarts Twello.

AMHC biedt sporthulp aan Dros-Alterno

VOLLEYBAL - Binnen hockeyclub AMHC en volleybalclub Dros-Alterno werd er gesproken over mogelijkheden en onmogelijkheden om te sporten.

Online voorronde Nederlands kampioenschap poker

KAARTEN - Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op 21 maart een online voorronde voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

Pagina 1 van 65

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn