• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Mannen Dynamo ook langs Vocasa

VOLLEYBAL - Zaterdagavond speelden de mannen van Dynamo Heren 1 opnieuw een ‘moetje’ in de eredivisie volleybal. Dit keer tegen VoCASA.

Maximale resultaten Apeldoornse volleybalteams

VOLLEYBAL – Zowel voor Dynamo als Alterno was het een prima weekendje. Van beide verenigingen wonnen zowel de mannen als de vrouwenteams hun wedstrijd.

Vrouwen Aquapoldro verder zonder coach

WATERPOLO - De waterpolovrouwen van Aquapoldro moeten verder zonder coach. Eind vorig jaar besloten de vrouwen van Aquapoldro en coach Harold Wijngaards na de halfjaarlijkse evaluatie de onderlinge samenwerking te beëindigen.

Weer thuiszege voor Futsal Apeldoorn

ZAALVOETBAL - De Futsallers van Apeldoorn zijn goed uit de kerstvakantie gekomen. In de eerste thuiswedstrijd van 2020 werd White Stones met 5-2 verslagen.

Drietal geeft jawoord voor langer verblijf bij AGOVV

VOETBAL - Kevin Jansen (28), Lars Hoekman (27) en Armon Veeneman (25) hebben hun jawoord gegeven voor een extra seizoen bij AGOVV. Het drietal speelt al langere tijd op Berg en Bos en de club is dan ook blij dat zij ‘De Blauwen’ trouw blijven.

Landelijke titel voor DT Appoldro

TENNIS - Op 12 januari werd in Dinxperlo het Nieuwjaarstoernooi Dynamic-tennis dubbel- en enkelspel gespeeld. Dit is één van de meest prestigieuze nationale toernooien die deze sport kent. Er deden over verschillende klassen maar liefst 83 spelers mee.

Weer bekerfinale voor Dynamo

VOLLEYBAL - De mannen van Dynamo reisden woensdagavond af naar Doetinchem voor de halve finale in de bekerstrijd. De ploeg van succes coach Redbad Strikwerda verloor afgelopen seizoen 2 van de 3 keer van de Doetinchemers, waaronder de wedstrijd om de Supercup.

Apeldoornse sportagenda 17 t/m 19 januari

ALGEMEEN - Komend weekend is voorlopig het laatste weekend zonder een compleet voetbalprogramma. Wel zijn er twee inhaalwedstrijden en moeten de zaalvoetballers voor het eerst weer aan de bak.

Pagina 1 van 31

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Amuzant
18:00 tot 19:00