• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Groen Wit ‘62 krijgt kwaliteitsimpuls

VOETBAL - Sven Teunissen verruilt het shirt van 1e-klasser Voorwaarts Twello voor dat van Groen Wit. Dat betekent dat de toch al versterkte selectie met de komst van Sven een flinke kwaliteitsimpuls krijgt. Daarbij komt ook Dylan Jonker de ploeg uit de Maten versterken.

Apeldoornse Boys stelt veld beschikbaar voor verenigingen

ALGEMEEN - Met de verspoeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om buiten te sporten. Toch maakt dit het niet voor alle Apeldoornse verenigingen mogelijk om weer aan de bak te gaan. Voetbalvereniging Apeldoornse Boys stelt daarom haar eerste veld beschikbaar voor die verenigingen die normaal gesproken binnen sporten.

Renzo Verschuren verder als assistent

VOLLEYBAL - Na acht seizoenen Dynamo vindt Renzo Verschuren het welletjes. Zijn afscheid als speler betekent nochtans niet dat de 38-jarige middenaanvaller de Draisma Dynamo Arena definitief de rug toekeert. In de hoedanigheid van assistent van trainer/coach Redbad Strikwerda blijft Verschuren verbonden aan de club.

Opknapbeurt voor Skeelerbaan DNIJ

SKEELER – De skeelerbaan van DNIJ aan De Voorwaarts heeft een mooie schoonmaakbeurt gehad voor de aanvang van een nieuw skeelerseizoen. “En toen kwamen de coronamaatregelen… geen trainingen samen. Er werd wel gesignaleerd hoeveel er geskeelerd werd op pleinen, straten en wegen. Misschien is de tijd rijp om aan te melden bij een sportclub?” vraagt clubvoorzitter Henk Veneman zich hardop af.

Patrick Maneschijn versterkt aanvalslinie CSV Apeldoorn

VOETBAL - Aanvaller Patrick Maneschijn maakt de overstap van WHC naar csv Apeldoorn. De 23-jarige Deventenaar, die op alle voorhoedeposities uit de voeten kan, tekent op het Orderbos een contract voor een seizoen.

Inschrijving Go Ahead Eagles Soccer Camps zomervakantie geopend!

VOETBAL - Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Ben je gek van Go Ahead Eagles? Goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd in Deventer en de regio.

Alle plannen voor judotalent Elin vallen in duigen

APELDOORN - Ze had enorme ambities voor 2020, maar judoka Elin Henninger mag haar sport tot 1 september helemaal niet bedrijven. En daar baalt het 17-jarige toptalent uit Apeldoorn flink van.

Niek Meijer gaat spelen en training geven bij CSV

VOETBAL - csv Apeldoorn heeft voor komend seizoen Niek Meijer vastgelegd. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt over van derdeklasser VVO uit Velp waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen. Daarvoor doorliep de Arnhemmer de gehele jeugdopleiding van VDZ.

Nieuw trio voor TKA

VOETBAL - Vierdeklasser TKA heeft drie nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Diego Klein komt van Columbia over. Kenan Mahmudov van ZVV’56 en Rowan Liefers speelde vorig seizoen nog bij  VV Hattem.

Pagina 1 van 51

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Symfocity
20:00 tot 22:00