• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Dario Tanda versterkt CSV

VOETBAL - Dario Tanda verruilt net als Delano Grootenhuis het Overijsselse Sportlust Glanerbrug voor csv Apeldoorn. De 25-jarige middenvelder zal niet direct na de zomer te bewonderen zijn in het rood-geel. De geboren Deventenaar ondergaat namelijk binnenkort een operatie aan zijn rechterknie en richt zich op de tweede seizoenshelft. csv Apeldoorn en Tanda hebben daardoor uitgesproken om een langere samenwerking aan te gaan dan een seizoen.

Emre Akcagoz en Sirat Sahebzadah naar AGOVV

VOETBAL - AGOVV is blij om te kunnen melden dat het de selectie voor het seizoen 2020|2021 opnieuw heeft versterkt. Met de komst van Emre Akcagoz (28) en Sirat Sahebzadah (19) verzekeren ‘De Blauwen’ zich van twee wapens in de aanval.

Meer transfernieuws van Dynamo

VOLLEYBAL - En weer is er transfernieuws vanuit het Omnisport te melden. Zowel bij de mannen als de vrouwen is het een komen en gaan van  spelers. Bij de mannen wordt de komst gemeld van Ricardo Hofman. Bij de vrouwen komt Bo Duteweert na een jaartje sabbatical weer terug naar het Omnisport.

Van Gestel keert terug bij Dynamo

VOLLEYBAL - De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd te kunnen meedelen dat Frits van Gestel het komende eredivisieseizoen weer het shirt van Draisma Dynamo zal dragen. Na drie seizoenen in dienst van Lycurgus keert de 27-jarige passer/loper terug in de Draisma Dynamo Arena

Bram Langevoort zet punt achter topvolleybal

VOLLEYBAL - Vanwege aanhoudend blessureleed zet Bram Langevoort noodgedwongen een punt achter het spelen van topvolleybal bij Draisma Dynamo. ,,Door verscheidene blessures lukt het me niet meer om te presteren op het niveau dat ik van mezelf eis”, licht de 26-jarige passer/loper het voor hem ingrijpende besluit kort toe.

Voetbalcompetities niet meer hervat

VOETBAL - De KNVB heeft besloten dat alle competities in het amateurvoetbal niet meer hervat zullen worden. Het seizoen wordt derhalve als ‘niet gespeeld’ beschouwd. Dit jaar zullen er dus geen kampioenen maar ook geen degradanten zijn..

Programmering Apeldoorn Sport ivm coronacrisis

ALGEMEEN - Door de coronacrisis ligt het sportleven in Apeldoorn en omgeving volledig stil. Daarom wordt er op zondag voorlopig geen Radio Apeldoorn Sport meer uitgezonden.

Topsporters en corona: deze trainers helpen jou sportief de coronatijd door

APELDOORN - Hoe komen topsporters deze coronatijd door? Dat behandelen we in onze dagelijkse serie topsporters en corona. Vandaag aandacht voor de toptrainers in onze provincie. In aflevering 14 helpen Gert Jan Wassink en Dennis Licht jou om deze tijd wat sportiever door te komen.

Vrouwen Alterno uit de Eredivisie

VOLLEYBAL -  Het eerste vrouwenteam van Alterno degradeert dit seizoen uit de eredivisie. De Volleybalclub uit de Maten is het slachtoffer van de nieuwe promotie-/degradatieregeling die de volleybalbond dinsdag bekend maakte.

Delano Grootenhuis komt naar CSV

VOETBAL – csv Apeldoorn heeft voor het komende seizoen Delano Grootenhuis vastgelegd. De 22-jarige aanvallende middenvelder komt over van Sportlust Glanerbrug, de huidige koploper van de vierde klasse F.

Pagina 1 van 46

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn