• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Terpstra mountainbiker van het jaar

APELDOORN - Anne Terpstra uit Apeldoorn is uitgeroepen tot mountainbiker van het jaar 2020. Ze kreeg de bijbehorende MTB Award woensdag uitgereikt.

Reuring op het trainersfront

VOETBAL - Hans uit den Boogaard, nu nog bij Eerbeekse Boys, wordt met ingang van het volgende seizoen trainer van Sc. Teuge. Hij volgt André Wassink op, die de club na drie jaar verlaat.

Klarenbeek kiest voor van de Hel

VOETBAL - SC Klarenbeek heeft met Martijn van de Hel de opvolger voor Danny van Engeland binnen.

Voor het eerst geen Midwinter Marathon

APELDOORN - De 48e editie van de Midwinter Marathon gaat niet door. Dat heeft de organisatie vrijdagmorgen bekendgemaakt. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de marathon in en om Apeldoorn wordt afgelast.

Topdag voor Gelderse marathonlopers, allemaal naar Tokio

VALENCIA - In Valencia hebben Bart van Nunen (25) en Frank Futselaar (29) uit Arnhem en Andrea Deelstra uit Apeldoorn de limiet voor de olympische limiet gehaald. Futselaar liep exact de limiettijd van 2 uur, 11 minuten en 30 seconden. Van Nunen deed het nog beter door in 2.10.16 te finishen.

Dynamo trekt zich terug uit Europa Cup

VOLLEYBAL - Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo heeft besloten om het team van Draisma Dynamo terug te trekken uit het toernooi om de CEV Cup. Met pijn in het hart is deze beslissing genomen. Vanwege de geldende coronarestricties zien bestuur en technische staf eenvoudigweg geen mogelijkheden om de dubbele ontmoeting in de zestiende finales tegen SK Ankara te laten doorgaan.

Pagina 1 van 62

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn