• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Baanwielrenner Tristan Bangma pakt paralympisch goud

APELDOORN - Baanwielrenner Tristan Bangma uit Apeldoorn heeft Nederland samen met bijrijder Patrick Bos de eerste gouden medaille bezorgd op de Paralympische Spelen. Het Nederlandse duo was de beste op de 4 kilometer achtervolging.

Berg en Bos 100 jaar thuisbasis AGOVV 

AGOVV staat op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken in de 108-jarige clubgeschiedenis. De oudste bewoner van de wijk Berg en Bos viert deze zomer een bijzonder verjaardagsfeest op het gelijknamige sportpark. Op 28 augustus 2021 is het exact een eeuw geleden dat er voor het eerst in wedstrijdverband een bal rolde op wat romanticus Jan Mulder ooit omschreef als 'het mooiste voetbalveld van Nederland'.

Gelderland met medaillerecord op plek 15 in olympisch landenklassement

TOKIO - Gelderse deelnemers aan de Olympische Spelen nemen uit Japan zeven keer goud, drie keer zilver en vier keer brons mee naar huis. En daarmee doen we het recordbrekend goed. Sterker nog, als Gelderland een land was geweest, dan stonden we zelfs op een fraaie vijftiende plaats in het medailleklassement.

Vriendin van baanwielrenner Harrie Lavreysen is superzenuwachtig

APELDOORN - Bij het ingaan van de laatste olympische week in Tokio zijn alle ogen in het baanwielrennen gericht op Harrie Lavreysen uit Apeldoorn. De sprinter is de regerend wereldkampioen op drie onderdelen en geldt als een van de grote favorieten voor een of meerdere gouden plakken. Hoewel hij zelf goed met de spanning kan omgaan, gieren de zenuwen al dagen door het lijf van zijn vriendin Noor.

Pagina 1 van 68

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn