• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Deelstra's road tot Tokio loopt via Tokio

ATLETIEK - De Apeldoornse marathonloopster Andrea Deelstra (34) deed afgelopen zaterdag op haar eerste fandag, uitvoerig uit de doeken hoe haar plan B eruit gaat zien.

Weer prijs voor Karate-do Smaal

KARATE - Op zaterdag 9 november werd de Open de Liège (Luik, België) gehouden, een groot internationaal toernooi, waar deelnemers punten kunnen verdienen om geselecteerd te kunnen worden voor EK of WK.

Koppositie voor vrouwen Victoria Boys

VROUWENVOETBAL - De vrouwen van Victoria Boys staan na 7 speelrondes bovenaan in de 1e klasse C met zestien punten. Ook de wedstrijd tegen de Blokkers werd gewonnen. (0-2).

Hockeyoverzicht: Ares juicht, AMHC huilt

HOCKEY- Bij de mannen en vrouwen van Ares was het zondagmiddag hosanna. Beide teams wonnen. Voor de mannen en vrouwen van AMHC was het een zondag om snel te vergeten.

Zaterdagavond derby WSV - Columbia voor herhaling vatbaar

VOETBAL – Na afloop van de met 0-3 door Colombia gewonnen derby tegen WSV waren beide trainers het over één ding eens. Het spelen van de wedstrijd op de zaterdagavond was voor beide verenigingen een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Pagina 1 van 19

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
055FM
19:00 tot 20:00