• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Blije clubs bij uitreiking Clubsupport

ALGEMEEN – Woensdagavond was de finale avond waarop de uitslag van de stemmen bekend werden gemaakt van de Rabobank Clubsupportactie.

Deelstra verkoopt huis voor Olympische droom

APELDOORN - De Olympische droom van Andrea Deelstra uit Apeldoorn is een grote. Volgend jaar wil ze in Tokio, net zoals in 2016 in Rio de Janeiro, de marathon lopen.

DAG 1 EK BAAN: Medailles voor Apeldoornse sprinters

BAANWIELRENNEN - De Apeldoorners Roy van den Berg en Harry Lavreysen hebben  op de eerste dag van het EK meteen goud gepakt. Voor de eveneens in Apeldoorn wonende Kyra Lamberink was er brons.

Lavreysen pakt goud, Braspennincx brons op EK in Apeldoorn

APELDOORN - De Apeldoornse baanwielrenner Harrie Lavreysen en de Arnhemse wielrenster Shanne Braspennincx hebben woensdagavond een medaille gepakt gepakt op het onderdeel teamsprint tijdens de EK baanwielrennen in Apeldoorn.

AGOVV in programma de Vereniging

RADIO - Woensdag 16 oktober is in het programma de Vereniging de Apeldoornse voetbalvereniging AGOVV te gast.

Radio Apeldoorn Sport

ALGEMEEN - Komende zondag kunt u van 14.00 - 17.00 u. weer luisteren naar een aflevering van het radioprogramma Apeldoorn Sport.

Junioren AV'34 Nederlands kampioen estafette

ATLETIEK - In het weekend van 28 en 29 september hebben een viertal jonge atleten van AV'34 op het Nederlands Kampioenschap Estafette in Amstelveen prima prestaties geleverd.

Pagina 1 van 14

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn