• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Albatross thuis heer en meester tegen Vaassen

VOETBAL – Op de 2-0 overwinning van Albatross tegen Vaassen viel zondagmiddag weinig af te dingen. De ploeg van trainer Marco Wilmink was op eigen veld heer en meester en besliste na de rust met twee treffers de wedstrijd.

Alterno sterkste in volleybalderby

VOLLEYBAL – De vrouwen van Alterno mogen zich tot begin volgend jaar het beste vrouwenteam van Apeldoorn blijven noemen. Dan staat namelijk de return op het programma van de derby tegen SV Dynamo.  

Columbia tevreden met punt in Arnhem

VOETBAL - Columbia heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen MASV. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag.

Prima2Dio.: Nieuwe Apeldoornse volleybalvereniging

VOLLEYBAL - Het volleybal seizoen is begonnen met een nieuwe Apeldoornse volleybal vereniging : Prima2Dio. Deze vereniging is een samenwerkingsverband van de volleybal verenigingen Dio Ugchelen en Primavo.

Geen paniek bij Korfballers KV Apeldoorn

KORFBAL – Zaterdagmiddag noteerden de korfballers van KV Apeldoorn de derde nederlaag op rij. Het Vriezeveense  Amicitia bleek met 14-23 te sterk voor de ploeg van trainster Joyce de Boer. Toch was er na afloop geen sprake van paniek.

Groen wit ‘62 wint derby van Apeldoornse Boys

VOETBAL - Groen Wit '62 bleek zondagmiddag de sterkste in de eerste Apeldoornse derby van het nieuwe seizoen. Apeldoornse Boys werd met 1-3 aan de zegekar gebonden.

Pagina 1 van 58

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00