RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo lanceert eigen biertje

VOLLEYBAL - Het is nog wat voorbarig om alvast te proosten op een mogelijk landskampioenschap. Maar of ze nou wel of niet voor het eerst sinds 2010 de nationale titel naar Apeldoorn halen, hun eigen bier neemt niemand de volleyballers van Dynamo meer af! Voorafgaand aan de start van de kampioenspoule lanceert Dynamo het eigen Dynamo Biertje. 
 
Terwijl de elitetroepen van trainer/coach Redbad Strikwerda het onderscheid proberen te maken aan het net, zoekt Arjan de Frens steevast naar andere manieren om zijn club onder de aandacht te brengen. En wanneer het bestuurslid PR & Communicatie van de Stichting Topvolleybal Dynamo iets in zijn hoofd krijgt, blijft het meestal niet bij het maken van plannen alleen. Dan wordt er meteen actie ondernomen! Met het puike biertje, dat hij samen met Astrid van der Star en Richard Pool van Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren bedacht, als schuimend resultaat van zijn meest recente ingeving. 
 
Het Draisma Dynamo Biertje is een blond bier met een frisse en fruitige smaak. Het heeft een citrusafdronk en een alcoholpercentage van 6 procent. De ambachtelijke, ongefilterde en ongepasteuriseerde bereidingswijze voorziet het bovengistende craftbier van een gistdepot. Om te voorkomen dat dit gistdepot gaat zweven, moet het Draisma Dynamo Biertje daarom rechtop, donker en koel bewaard worden. Gekoeld op een temperatuur van tussen de 6 en 8 graden streelt het Draisma Dynamo Biertje de zintuigen. 
 
Bestellen 
Het Draisma Dynamo Biertje is vanaf vrijdag 05 maart te bestellen. Levering geschiedt per drie flesjes in een fraaie cadeauverpakking. De prijs bedraagt slechts € 9,99 per threepack. Het Draisma Dynamo Biertje is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen Apeldoorn wordt het eenmalige collectors item gratis bezorgd.
 
Veelzijdig
Evenals de volleyballers van Draisma Dynamo timmert ook Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren flink aan de weg. Behalve met het Draisma Dynamo Biertje scoort de veelzijdige ambachtelijke Apeldoornse brouwer ook met Blonde Donder, Bofkont, Dartele Deerne, Kletskous, Krachtpatser, Nachtzuster, Route 055, Señorita, Stout Witsje, Veteraan, Vurige Bliksem, Wilde Catharina, Wintermuts en Zwaar Blond. 
Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren is gevestigd aan de Beekstraat 10 in Apeldoorn.

Bron; persbericht sv. Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn