• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Pluryn wil Hoenderloo College openhouden, beslissing nog niet genomen

NIJMEGEN - Zorgorganisatie Pluryn uit Nijmegen wil het Hoenderloo College wel degelijk openhouden, in afgeslankte vorm. Dat laat woordvoerder Marian Draaisma weten na een noodkreet die woensdag kwam vanuit de docenten. Ze beweren dat afspraken niet worden nagekomen.

'Help ons, we kunnen het niet meer', docenten Hoenderloo Groep doen wanhopige oproep

HOENDERLOO - Docenten van het Hoenderloo College zitten met de handen in het haar. Zij maken zich ernstig zorgen om hun toekomst. Voor hen ligt nog altijd geen sociaal plan klaar. Eerdere beloftes vanuit het bestuur zouden niet worden nagekomen: 'Dit zorgt voor emotionele en lichamelijke problemen.'

CORONAVLOG | Verpleegkundige Janine heeft een goede bekende als patiënt

APELDOORN - Op de IC in de Gelre Ziekenhuizen lukt het arts Anke Kröner niet om een band op te bouwen met patiënten. Dat komt omdat ze bijna onherkenbaar zijn. Verpleegkundige Janine heeft daarentegen een goede bekende uit het dorp als patiënt. En dan komt het opeens wel heel dichtbij.

Zorghotels schieten als paddenstoelen uit de grond in Gelderland

APELDOORN - Met man en macht wordt gewerkt om de laatste hand te leggen aan het zorghotel Julianakwartier in Apeldoorn. Het is een van de vele locaties waar plekken gecreëerd worden voor mensen die niet meer in het ziekenhuis hoeven te liggen vanwege coronaklachten, maar die nog wel zorg nodig hebben.

Effecten van coronavirus op hoog gevoelige mensen

ALGEMEEN corona - Voor hoog gevoelige mensen is de tijd waarin het coronavirus volop de aandacht vraagt een heftige tijd. Het kan een hele kunst zijn om niet overprikkeld te raken.

De ANWB steunt oproep van de traumacentra, KNMV en KNWU

Algemeen corona - Er staat een mooi lang paasweekend voor de deur. Misschien denk je erover na om er lekker op uit te gaan. Doe het niet, blijf thuis. Zoek de risico’s niet op en voorkom ongelukken. Zo kunnen we samen de zorg ontlasten zodat zij kunnen doen wat nodig is.

Pagina 1 van 298

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn