• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Apen besmet met corona: Apenheul en Burgers' Zoo extra alert

APELDOORN - Drie gorilla's in de dierentuin in San Diego zijn positief getest op het coronavirus. De apen begonnen plotseling te hoesten en werden daarna positief getest. In de Apenheul in Apeldoorn en Burgers' Zoo in Arnhem ziet men het als een wake-up call.

Wonen in een bijzonder postkantoor? Hier kan het

APELDOORN - Het voormalige postkantoor aan de Deventerstraat in Apeldoorn krijgt een tweede leven. De gemeente heeft het verkocht aan projectontwikkelaar Steenvlinder, die er zogenoemde kluswoningen van maakt. De bedoeling is: voor ieder wat wils, juist voor starters op de markt.

Fikse investering in veilige wegen, meerdere plekken worden aangepakt

APELDOORN - De gemeente Apeldoorn krijgt ruim 615.000 euro van het Rijk om wegen in de stad en de dorpen veiliger te maken. Dat schrijft het college naar aanleiding van vragen vanuit de gemeenteraad. In totaal wordt er dik een miljoen euro uitgetrokken.

Man (30) aangehouden voor zedenmisdrijf, slachtoffer vrouw van 28 jaar

APELDOORN - Een man van 30 jaar uit Apeldoorn is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van een zedenmisdrijf, iets na middernacht op de Laan van Osseveld. Het slachtoffer is een 28-jarige vrouw.

BEKIJK DE BEELDEN | Wolvenfamilie loopt rond op de Veluwe

APELDOORN - Voor het eerst is de wolvenfamilie op de Veluwe goed op beeld vastgelegd. De familie, bestaande uit acht wolven, trok zondagochtend langs één van de camera’s van de Zoogdiervereniging.

Deze huisarts wordt boos als mensen corona niet serieus nemen

UDDEL - Huisarts Remke van der Brugge uit Uddel gaat graag het gesprek aan met mensen in het dorp die twijfelen over een vaccinatie tegen corona. In Uddel zijn er relatief veel mensen die zich niet laten inenten op basis van geloofsovertuiging. Maar Van der Brugge hecht er wel waarde aan dat iedereen het coronavirus serieus neemt, zei hij in de uitzending van De Week van Gelderland.

Antikrakers met verlopen contract in onzekerheid

HOENDERLOO - Zo'n 100 tijdelijke huurders van de Hoenderloo Groep zitten in grote onzekerheid. Op de maandag na kerst werd hen de wacht aangezegd, ondertussen weten zij niet wat de nieuwe huurbaas met hen van plan is. Ze lijken tussen wal en schip te vallen.

Pagina 1 van 374

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn