• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Vuurwerkverbod in Apeldoorn

APELDOORN - De gemeente Apeldoorn wordt vuurwerkvrij. De komende jaarwisseling komen er vuurwerkvrije zones, tijdens de oud en nieuw van 2020 naar 2021 geldt een verbod op het afsteken van vuurwerk. Dit heeft de gemeenteraad donderdagavond besloten.

Lavreysen door op EK, Braspennincx uitgeschakeld op sprint

APELDOORN - De Apeldoornse baanwielrenner Harrie Lavreysen heeft zich bij de EK baanwielrennen in Apeldoorn geplaatst voor de halve finales op het onderdeel sprint. Voor de Arnhemse Shanne Braspennincx is het sprinttoernooi over, zij strandde in de kwartfinales.

Marathonloopster verkoopt huis om naar Olympische Spelen te kunnen

APELDOORN - De Olympische droom van Andrea Deelstra uit Apeldoorn is een grote. Volgend jaar wil ze in Tokio, net zoals in 2016 in Rio de Janeiro, de marathon lopen. Alleen is er één probleem. Ze heeft daar veel geld voor nodig en dat heeft ze niet. Daarom verkoopt ze nu haar huis

Totaalverbod op vuurwerk in Apeldoorn? Lokale politiek is voor

APELDOORN - Alleen vuurwerkvrije zones zijn niet afdoende, vindt een overgrote meerderheid van de Apeldoornse raad. Partijen roepen het college daarom op een totaalverbod te maken. Dat verbod moet volgend jaar al ingaan.

Baantjes trekken kan weer bij Malkander

APELDOORN - Aquacentrum Malkander, onderdeel van Accres Apeldoorn BV, viert feest nadat de duurzaamheidswerkzaamheden afgerond zijn. Tijdens de herfstvakantie van 21 t/m 25 oktober zijn alle baden geopend en worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Het herfstfestival, Roots in the Woods is terug!

APELDOORN – Het is weer zo ver…. De herfst is begonnen en het jaarlijkse herfstfestival in Beekpark begint op 18 oktober. Het driedaagse festival heeft verschillende shows, activiteiten en artiesten in de planning staan. Dit weekend is de 10e editie van ‘Festival Roots in the Woods’. Het jaarlijkse evenement vindt plaats om de herfst te vieren.

Uitreiking €100.000,- bij De Rabo ClubSupportavond

APELDOORN – De Rabo ClubSupportavond. DE avond waar het bedrag van €100.000,- wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Van 27 september t/m 11 oktober konden leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving stemmen op hun favoriete club. De uitslag wordt woensdagavond 16 oktober bekend gemaakt.

Jongen (17) opgepakt voor straatroven in Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft woensdag een jongen van 17 uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij twee gewelddadige straatroven in Apeldoorn.

De vakantie instuiven met sport

APELDOORN - Sportstimulering organiseert tijdens de herfstvakantie diverse 'Vakantie Instuiven' voor de jeugd van 4 t/m 14 jaar. Op vijf verschillende locaties kunnen kinderen 2 uur lang sporten en spelen.
De instuiven worden georganiseerd van maandag 21 tot en met donderdag 24 oktober, en worden begeleid door ervaren beweegcoaches.

 

Pagina 1 van 239

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn