• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

'Hoenderloo Groep geslachtofferd voor vastgoedmiljoenen'

HOENDERLOO - De Hoenderloo Groep is lang niet zo verlieslijdend als zorgorganisatie Pluryn doet voorkomen. Pluryn zou vooral uit zijn op de miljoenenopbrengst van het vastgoed dat kan worden verkocht na de sluiting van de Hoenderloo Groep. Dat schrijft journalistiek onderzoeksplatform Follow The Money (FTM). Vakbond FNV is woedend over de gang van zaken.

Loods jaar op slot na vondst drugslab

APELDOORN - De loods waar dinsdag een drugslab werd ontdekt in Apeldoorn gaat op last van de burgemeester een jaar dicht. Het naastgelegen woonhuis moet drie maanden dicht blijven. Een 48-jarige Amsterdammer werd aangehouden als verdachte.

Doorstart jeugdinstelling Hoenderloo Groep 'onrealistisch'

HOENDERLOO - Het is vrijwel zeker dat de Hoenderloo Groep geen doorstart krijgt. Volgens minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid is zoiets niet realistisch. Een nieuwe plek voor de jongeren die er nu verblijven, zou al zijn gevonden.

Regen en wind met carnaval: 'Het is hopen dat het meevalt'

KLARENBEEK - Het carnavalsweekend staat weer voor de deur. Feestvierders in de provincie hopen natuurlijk op mooi weer. Maar de verwachtingen zijn niet erg positief. Zaterdag en zondag is er veel kans op regen en het gaat flink waaien.

Elektrische tandenborstels gestolen in Apeldoorn

APELDOORN - Elektrische tandenborstels en opzetstukken blijven populair bij dieven. In dit geval verdwijnen ze bij drogisterij Kruidvat aan de Adelaarslaan in Apeldoorn. De diefstal dateert van dinsdag 10 december.

TERUGLEZEN | Duizenden boeren bij protest in Den Haag

Veel Gelderse boeren trokken woensdag opnieuw naar Den Haag om te protesteren tegen de stikstofmaatregelen van het kabinet. Vanuit verschillende hoeken van de provincie stapten boeren midden in de nacht weer op de trekker om hun stem te laten horen. Omroep Gelderland was er de hele dag bij en reed mee in enkele trekkers. Lees het verloop van de dag terug in ons liveblog.

Meerdere auto's betrokken bij ernstig ongeluk

LOENEN - Bij een ernstig verkeersongeluk in Loenen zijn zeker twee gewonden gevallen, waarvan één ernstig. Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond op Kanaal Zuid.

Pagina 1 van 283

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00