RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Groot sportgala in Orpheus

Na weer een jaar met volop sport zal er een groots Sportgala georganiseerd worden om de sport in Apeldoorn te vieren. Dit vindt plaats op woensdagavond 8 maart 2023 in Schouwburg Orpheus.

Heropening Dorcas met nieuwe CEO

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn viert donderdag 24 november de feestelijke heropening. De nieuwe CEO van Dorcas, Agnes Kroese, verricht om 11.00 uur de officiële opening. Klanten van de kringloopwinkel in het Regiocentrum krijgen deze dag gratis koffie met iets lekkers erbij en er is live muziek.

Gerrit Brouwer stopt als hoofdtrainer van AGOVV

Gerrit Brouwer stopt aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer van AGOVV. De 62-jarige Apeldoorner maakte zijn besluit deze week kenbaar aan de spelersgroep van de Blauwen.

Vertrek Wim Willems

Wethouder Wim Willems kondigt vertrek aan

Nog even een verrassende mededeling na de bespreking van de Meerjarenprogrammabegroting in de gemeenteraad vanavond in het stadhuis: wethouder Wim Willems stopt per 1 december als wethouder. Willems verlaat na 20 jaar de Apeldoornse politiek en gaat een nieuwe uitdaging aan als directeur in het bedrijfsleven. Hij gaf aan het vertrek met gemengde gevoelens aan te kondigen.

Wordt de Apeldoornse Lukas Evers Filmleraar van het Jaar 2022?

Lukas Evers, docent Kunst aan het Veluws College Walterbosch, werd afgelopen zomer door Filmhub Oost uitgeroepen tot Filmleraar van het Jaar 2022 in de regio Oost. Hiermee maakt hij automatisch kans op de landelijke titel, die op 16 november bekend wordt gemaakt op het IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam) En voor Lukas wordt het nu extra spannend, want stemmen op hem kan nog maar heel even.

Rode Kruis en Atlant slaan handen ineen om vrijwilligers in Apeldoorn op te leiden

Het Rode Kruis gaat samen met zorgorganisatie Atlant vrijwilligers opleiden in Apeldoorn. De vrijwilligers krijgen een korte opleiding op het gebied van zorgondersteuning en gaan ter voorbereiding bij Atlant aan de slag. Ze maken kennis met de zorgpraktijk en leren ze hoe ze in noodsituaties bij kunnen dragen.

Leer jezelf kennen bij de Walk & Talk

Ben jij op zoek naar (ander) werk? En loop je daarbij vast? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek in Eerbeek op dinsdag 1 november van 09.30 tot 11.30 uur. Tijdens deze ochtend gaan de deelnemers aan de slag met een persoonlijkheidsspel.

Luister naar elkaar in de Week van de Dialoog

Wanneer voel jij je thuis? Wat maakt thuis écht thuis? En wanneer voelen we ons thuis in onze stad Apeldoorn? Dit zijn de vragen waar ze over in gesprek gaan. Tijdens het thema van Dit jaar ‘Samen Thuis’ in de ‘Week van de Dialoog.’ In Apeldoorn vindt dat van 29 oktober tot 4 november plaats. 

Pagina 1 van 415

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn