• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

'Sluit jeugdzorginstelling Hoenderloo Groep nog niet'

HOENDERLOO - Als het aan vakbond FNV Zorg en Welzijn ligt sluit de Hoenderloo Groep voorlopig nog niet. De bond heeft aan de overkoepelende zorgorganisatie Pluryn gevraagd om de sluiting uit te stellen.

Petitie gestart voor Gelders Natura 2000-Gebieden

UDDEL - Volgens de 'Werkgroep Red Gelderland' is de Gelderse natuur van onschatbare waarde voor heel Nederland. Het bestuur van de provincie Gelderland mag van de werkgroep geen Natura 2000-gebieden opgeven, maar moet zich juist inspannen voor het behoud en de verbetering ervan.

Fietser geschept op rotonde in Apeldoorn

APELDOORN - Een fietser is maandagavond op een rotonde geschept door een auto. Dat gebeurde aan de Laan van Westenenk in Apeldoorn.

Afscheid gebouw PCBO De Touwladder

APELDOORN - PCBO De Touwladder in Ugchelen krijgt een nieuw gebouw waar kinderen vanaf schooljaar 2021-2022 naar school kunnen. Het oude, huidige schoolgebouw wordt binnenkort gesloopt. Om afscheid te nemen van het oude gebouw is er voor geïnteresseerden op 12 december de mogelijkheid om een laatste keer een kijkje te nemen in de school.

Sfeervol levend kerstspel op woonzorgpark Groot Schuylenburg

APELDOORN - Kom in de kerststemming met een sfeervolle wandeling langs het levend kerstspel op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op vrijdag 13 december kan iedereen weer genieten van het prachtige kerstverhaal, uitgebeeld door cliënten van ’s Heeren Loo. Door de hele entourage, de samenzang en het kerstspel ervaart ieder op zijn eigen wijze de kerstsfeer.

Nieuws en het Weer van RTV APELDOORN gaan er anders uitzien

APELDOORN - Vanaf 1 januari gaat het RTV APELDOORN Nieuws en het Weer er anders uitzien. Doordat de rechten van het huidige achtergrondfilmpje van het Nieuws en Weer medio januari 2020 vervallen, zijn hiervoor alternatieven bedacht.

Rijbewijskeuringen voor 75-plussers in Buurthuis Maasstraat

APELDOORN - Voor automobilisten van 75 jaar en ouder is voor verlenging van het rijbewijs minimaal iedere vijf jaar een medische keuring verplicht. Daarom worden op verschillende plaatsen in het land bij ouderenbonden en wijkcentra goedkope rijbewijskeuringen voor 75-plussers georganiseerd.

Pagina 1 van 259

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00