• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Ernstig ongeval met baanwielrenner op baan in Apeldoorn

APELDOORN - Bij een ongeval in het Omnisport Centrum in Apeldoorn is zondag een baanwielrenner gewond geraakt. Om onduidelijke redenen kwam hij ten val, wat zo ongelukkig gebeurde dat hij met een been aan de baan vast zou zitten.

Gewonde bij frontale botsing auto's

APELDOORN - Bij een frontale botsing tussen twee auto's in Apeldoorn is zaterdagmiddag zeker een gewonde gevallen. Volgens een correspondent ter plaatse is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek naar fraude op middelbare school

APELDOORN - Op de Jacobus Fruytier scholengemeenschap in Apeldoorn hebben leerlingen mogelijk fraude gepleegd bij toetsen. Dat meldt het Reformatorisch Dagblad.

Steekpartij bij Chinees, politie verder met onderzoek

APELDOORN - Het onderzoek naar de steekpartij, donderdag, in het Chinees restaurant Jing Sheng in Apeldoorn is in volle gang. Er zijn vrijdag hekken rond het restaurant gezet en de politie heeft een PD-unit geplaatst.

Zonneparken moeten Apeldoorn duurzaam maken

APELDOORN - De gemeente Apeldoorn kiest voor zonne-energie. Sneller dan landelijk eigenlijk zou moeten, wil Apeldoorn voor 2030 al flink verduurzaamd hebben door daken vol te leggen en zonneparken te realiseren.

Verdachte steekpartij Chinees restaurant: 'Ik heb het gedaan'

APELDOORN - 'Ik heb het gedaan', riep de verdachte toen hij agenten het Chinees restaurant Jing Sheng in Apeldoorn binnen zag stormen. 'Nou die hebben we natuurlijk aangehouden,' aldus Herman Petersen van de politie.

FNV: 'Actie bij De Hoenderloo Groep na mislukt overleg'

APELDOORN - Vakbond FNV voert volgende week vrijdag actie bij De Hoenderloo Groep. Overleg tussen de vakbond en de directie is donderdagmiddag op niets uitgelopen. Eigenaar Pluryn houdt vast aan sluiting van beide vestigingen van de jeugdzorginstellingen in Hoenderloo en Deelen.

Man neergestoken in Chinees restaurant

APELDOORN - In Apeldoorn is donderdagmiddag een steekpartij geweest. Daarbij is een man ernstig gewond geraakt, meldt de politie.

Pagina 1 van 272

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Vereniging
17:00 tot 18:00