• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

'Jagers aan de slag voor onze veiligheid? Dat is onzin'

APELDOORN - De campagne van de jagersvereniging om automobilisten te waarschuwen tegen overstekend wild is 'onzin', zegt Harry Voss van de Faunabescherming. 'Zij zorgen er juist voor dat ze op de grote weg terecht komen.'

Zwaargewonde na botsing met lijnbus

APELDOORN - In Apeldoorn is donderdag een automobiliste zwaargewond geraakt bij een ongeval met een lijnbus. Hulpdiensten moesten de vrouw uit de auto bevrijden, meldt een correspondent.

Mogelijke coronapatiënten bezetten ziekenhuisbedden: 'We moeten ze isoleren'

APELDOORN - De ziekenhuizen stromen niet alleen vol met coronapatiënten, maar ook met mensen die heel ziek zijn en klachten hebben die op corona lijken. Van die mensen staat dus nog niet officieel vast dat ze besmet zijn. Maar juist die patiënten leggen een groot beslag op de capaciteit.

We krijgen meer reeën en zwijnen onder de auto, vooral in donkere dagen

APELDOORN - Het aantal aanrijdingen met dieren neemt toe. Vorig jaar noteerde het Verbond van Verzekeraars tienduizend wildaanrijdingen, waar het er in 2014 nog zesduizend waren. Op de Veluwe en in het oosten van het land komen de meeste dieren aan hun einde op onze wegen. Een nieuwe campagne gaat mensen daarop wijzen.

Bente (16) zet eerbetoon aan overleden vader met pijn in hart op Marktplaats

APELDOORN - Ze bracht er een eerbetoon mee aan haar deze zomer overleden vader Ivo, maar de mega-katapult staat sinds enkele dagen op Marktplaats. De 16-jarige Bente Visser uit Apeldoorn heeft simpelweg geen ruimte voor het enorme gevaarte. En daarom doet ze er nu met pijn in het hart afstand van. "We hebben het liefst dat-ie bij een liefhebber terecht komt."

Huh? Hier hangt de bewegwijzering op zijn kop

HOENDERLOO - Het is een raar gezicht voor automobilisten en fietsers op de N304 bij Hoenderloo: aan een paal hangt het bord met bewegwijzering ondersteboven. De provincie vermoedt dat het het werk is van grappenmakers en is allerminst blij met de actie.

Pagina 1 van 357

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
17:00 tot 18:00
Kwestie van Ondernemen
16:00 tot 18:00