RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo wint volleybalfinale en is landskampioen

APELDOORN - De volleyballers van Dynamo zijn zondag landskampioen geworden. De Apeldoornse club was in de finale over drie wedstrijden te sterk voor Lycurgus.

Eigenlijk zou de finale over vijf wedstrijden worden gespeeld, maar vanwege coronabesmettingen bij Dynamo werden er twee geschrapt. Lycurgus won woensdag het eerste duel, waarna Dynamo de stand zaterdag gelijk trok.

De beslissende wedstrijd was zondagmiddag in Apeldoorn. De Groningers pakten de eerste set, waarna Dynamo de regie overnam. De tweede set was nog spannend (28-26), maar daarna was Dynamo duidelijk de betere ploeg.

Eerste keer in 11 jaar

Het is voor het eerst sinds 2010 dat de Apeldoorners landskampioen zijn. Vorige week moest Dynamo de beker wel aan Lycurgus laten. De Groningers werden in 2016, 2017 en 2018 kampioen.

Twee jaar geleden werd Achterhoek Orion eerste. Vorig jaar was er vanwege het coronavirus geen landskampioen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn