RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Trainer Peter Bosz aan de slag bij Olympique Lyon

APELDOORN - Apeldoorner Peter Bosz heeft in Frankrijk een nieuwe werkgever gevonden. De 57-jarige voetbaltrainer wordt de hoofdtrainer van Olympique Lyon. Hij heeft een tweejarig contract getekend.

Bosz was tot afgelopen maart in dienst van Bayer Leverkusen. Daar werd hij vanwege teleurstellende resultaten ontslagen.

Zie ook: Ontslagen trainer Peter Bosz: afscheid valt bijzonder zwaar

De Apeldoorner gaat op 1 juli aan de slag in Lyon. De Franse topclub eindigde het afgelopen seizoen als vierde en komt komend seizoen uit in de Europa League.

Eigen jeugd

Olympique Lyon wil de komende jaren meer inzetten op de eigen jeugd. Volgens de Fransen staat Bosz erom bekend veelvuldig een beroep te doen op jongens uit de eigen opleiding, waardoor hij bovenaan het wensenlijstje van de club stond.

Voor Bosz wordt het zijn negende klus als trainer. Hij was eerder werkzaam bij AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn