RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV verduurzaamt verder

VOETBAL - Door symbolisch de stekker in het stopcontact te steken, stelde de wethouder van de gemeente Apeldoorn de nieuwe zonnepanelen op het dak van de Klaas-Jan Huntelaar-tribune officieel in gebruik.

Tijdens de derde fase naar verduurzaming van het sportpark waren een handjevol ereleden, leden van verdienste en een afvaardiging van de gemeente Apeldoorn uitgenodigd. Circa 50 pupillen vormden het woord AGOVV DUURZAAM, dat vanuit de lucht te zien was. Op het moment supr?me ontstaken vijftien junioren zogenaamde confettishooters richting de zonnepanelen.

Nathan Stukker liet in zijn speech weten dat hij supertrots is op het beleid dat de afgelopen jaren bij AGOVV werd gevoerd. Het stappenplan naar verduurzaming en de groei van de club deed hem als vertegenwoordiger van alle sportverenigingen in Apeldoorn goed. “Wat is het al lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben. De laatste tijd zien we elkaar vrijwel altijd in 2D via een schermpje, maar vandaag zien we elkaar weer in levende lijve. Ook goed om te zien dat er zoveel jongelui aanwezig zijn. Dit geeft des te meer aan dat in deze rare periode sporten en bewegen van groot belang zijn. Toen ik hier het sportpark op kwam fietsen, zag ik dat jullie ook bezig zijn met de renovatie van het supportershome en ik begreep van Martin Maassen dat dit de volgende stap is naar verdere verduurzaming van het sportpark”, aldus wethouder Stukker.

Naast het plaatsen van led-verlichting op het hoofdveld anderhalf jaar geleden, een Co2-absorberend dak op de Blauwe Drukte en de zonnepanelen werd ook nog aandacht gevraagd voor de verdere renovatie van het supportershome. Om dit te kunnen bekostigen, geeft AGOVV obligaties met een scherp rendement uit, die middels onderstaand formulier aangeschaft kunnen worden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn