RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AMHC biedt sporthulp aan Dros-Alterno

VOLLEYBAL - Binnen hockeyclub AMHC en volleybalclub Dros-Alterno werd er gesproken over mogelijkheden en onmogelijkheden om te sporten.

Binnensporten is momenteel niet mogelijk in verband met de coronaregels, maar dan zijn er altijd nieuwe ideeën te bedenken. “Voor onze volleyballende jeugd is er dus een zeer beperkte mogelijkheid om te sporten. Hierdoor ontstond het gezamenlijk initiatief om een hockeyclinic aan te bieden aan alle jeugdleden van Alterno. Afgelopen vrijdag, 26 februari, kwamen er meer dan 100 jeugdleden van Alterno Apeldoorn bijeen bij hockeyclub AMHC. Zo konden de jeugdleden gezamenlijk genieten van sporten in de buitenlucht.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn