RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vastenburg en Wardenburg toegevoegd aan EK selectie

ATLETIEK - Voormalig Apeldoornse Jip Vastenburg en Nout Wardenburg zijn beiden geselecteerd voor het EK indooratletiek, dat volgende week in het Poolse Torun wordt gehouden. Ze maken deel uit van een grote groep van 35 atleten die namens Nederland gaan deelnemen aan het EK indoor dat 4 maart begint.

Vastenburg komt uit op de 3 kilometer, samen met Maureen Koster. Wardenburg gaat als lid van de 4x400 meter estafetteploeg naar Polen. Hoewel De Apeldoorner afgelopen zaterdag de limiet voor de 400 meter liep, werd hij toch niet geselecteerd hiervoor omdat  Liemarvin Bonefacia, Jochem Dobber en Tony van Diepen dit eveneens hadden gedaan en Nederland maar drie kandidaten mocht afvaardigen voor deze afstand. Wardenburg mag, zoals hij zelf al verwachtte , toch meedoen aan de estafette, een onderdeel waarop Nederland op de slotdag van het kampioenschap medaillekandidaat is.

Bron: De Stentor.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn