RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Krosse keert terug naar haar oude liefde

VOLLEYBAL- Lisanne de Krosse keert volgend seizoen terug naar Apeldoorn. Deze jonge Apeldoornse meid vloog eerder uit naar Zwolle om in de Eredivisie te kunnen volleyballen.

Het behouden van een (regionaal) Apeldoorns karakter is onderdeel van het Eredivisieplan van SV Dynamo Dames 1. De staf is ook erg trots dat Lisanne met Eredivisie-ervaring in haar broekzak aansluit bij de ambities van de club waar ze met volleybal begon en de gehele jeugdopleiding doorlopen heeft.Middenspeelster Lisanne de Krosse begon al op 5-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van SV Dynamo met volleybal. Zij speelde uiteindelijk vijf seizoenen Topdivisie in de hoofdmacht van de club.

In 2019 maakte de middenspeelster de stap naar Regio Zwolle Volleybal om daar Eredivisie te gaan spelen. Na twee jaar in Zwolle keert ze nu op 23-jarige leeftijd terug naar Apeldoorn. “Ik ben nu afgestudeerd en begin met een nieuwe parttime baan. Dat ik dat nu kan combineren met Eredivisievolleybal bij mijn oude club is natuurlijk fantastisch”, zegt een lachende Lisanne.

Samen met Heleen van der Heijden en Fleur Kleine Schaars maakt zij de middenas compleet. Lisanne neemt de plek over van Yolenthe van Heck, die met volleybal stopt en gaat tennissen.

Meer trainen valt niet te combineren met haar baan als IB-er en adjunct-directrice in het basisonderwijs.Naast de terugkeer via Lisanne naar haar oude ‘liefde’ is de club ook blij dat Joyce Wassen als vaste kracht langs de lijnen actief blijft bij Dames 1. Joyce speelde maar liefst 9 seizoenen in het eerste damesteam van SV Dynamo en promotie betekent het eind van haar actieve carrière als speelster. ”Echt afscheid nemen doet ze gelukkig (nog lang) niet. We zijn blij dat ze haar mensenkennis en jarenlange ervaring in blijft zetten om jonge talenten verder te helpen en te werken aan een hecht team”, aldus hoofdtrainer Michael Beugelsdijk en zijn assistent Jorg Radstake in koor.

Ronald Lemmers krijgt ook een rol in de uitgebreide begeleidingsstaf. Hij neemt de videoanalyse en datascouting voor zijn rekening tijdens en ter voorbereiding op de wedstrijden. Daarnaast blijft Ronald ook als trainer van jeugdig talent verbonden aan de vereniging. “Naast kennis van het spel is hij als ICT-er werkzaam, een ideale combinatie voor deze belangrijke taak”, laat Beugelsdijk weten.

Bron; sv Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn