RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Dynamo voor derde keer op rij naar bekerfinale

VOLLEYBAL - Dynamo heeft voor de derde keer op rij de bekerfinale bereikt. Na winst in de kwartfinale op Zevenhuizen werd zaterdag ook Sliedrecht Sport aan de kant gezet met een overtuigende 3-0 overwinning.

Voor het vierde achtereenvolgende seizoen stonden Sliedrecht Sport en Draisma Dynamo op Paaszaterdag tegenover elkaar in het nationale bekertoernooi.
Net als vorige keren gaf Dynamo de opponent uit Sliedrecht ook deze keer geen schijn van kans. Mede door een sterke side-oud en overtuigend serveren werd de eerste set met 18-25 in Apeldoorns voordeel beslist. In de tweede en derde set kende  Dynamo weinig verval en maakte het de klus geroutineerd af: 15-25, 20-25. 
Na goed op vrijdag en beter op zaterdag mag de equipe van Redbad Strikwerda het beste bewaren voor de finale op maandag in Groningen.
Bron; website Dynamo, tekst Rob Kruithof
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn