RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Soiree op Zondag

Soiree op Zondag is een muzikale voorstelling halverwege de zondagavond, waarin we muziek laten horen van nationale en internationale artiesten. Verder brengen we ook wat achtergrond informatie over de muziek, een vertaalde tekst in dichtvorm, die passen bij de sfeer van de avond. En die muziek is soms oud, ook wel nieuw, soms heel bekend, maar we zoeken ook juist vergeten liedjes op èn de informatie die we voor handen hebben, geven we u op een presenteerblaadje. 

Het is een wekelijks uurtje radio met songs, chansons en liedjes die lekker in het gehoor liggen. We beginnen elke zondagavond om 9 uur.

Reageren met opmerkingen, vragen of een verzoek? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Marisabel Meyer is verantwoordelijk voor de samenstelling en presentatie.
Jan Rabelink is de vaste radiotechnicus van Soiree op Zondag.
Met elke week, een maand lang, de minder bekende songs van één artiest in het zonnetje, de geschiedenisplaat, de vertaling van een liedje én een prachtig nummer uit de huidige tijd.
Een zeer gevarieerd muziek-uur op de zondagavond!

 

Dit uur is de hele week nog terug te luisteren via uitzending gemist of als u aan de rechterkant van deze pagina op het driehoekje (= play) klikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Soiree op Zondag
Informatie


 

Uitzending op:
Zondag van 21:00 tot 22:00

Soiree op Zondag
Uitzending Gemist


Zondag 21:00 tot 22:00