RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Mixed Music Hour

Zoals de naam zegt: een mix van muziek, vanaf de jaren 60 tot nu. Blues, rock, jazz, disco, soul, mooie ballads, country, pop, en af en toe muziek uit verre landen.Voor ieder wat wils met de nodige achtergrondinformatie.

Het programma is bedacht en voor het eerst in 2008 uitgezonden door Hetty Wennekendonk. Dit heeft ze wekelijks gepresenteerd tot 2011, waarna de presentatie en samenstelling om en om werd verzorgt i.s.m. Bert Fokkens. Vanaf 2012 is Hetty door drukke werkzaamheden gestopt en is haar presentatie beurt overgenomen door Gerad Phylipsen.

Zowel Bert als Gerard kiezen elke week een bepaald onderwerp uit, en dat onderwerp is dan verbonden aan de muziekkeuze. Denk b.v. aan James Bond (alle muziek die verbonden zijn aan die film) , maar b.v. alle muziek die in de titel een kleur hebben enz enz.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Mixed Music Hour
Informatie


 

Uitzending op:
Maandag van 22:00 tot 23:00

Zaterdag van 16:00 tot 17:00

(Herhaling)

Mixed Music Hour
Uitzending Gemist


Zaterdag 08:00 tot 09:00
Maandag 22:00 tot 23:00
Zaterdag 16:00 tot 17:00