• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De Vereniging

In de gemeente Apeldoorn zijn veel verenigingen, stichtingen, clubs, koren en toneelgezelschappen actief. Deze komen zelden uitgebreid aan bod in de reguliere uitzendingen. In het programma De Vereniging krijgen zij een uur lang de kans zich te presenteren aan de luisteraars. Op deze manier ontstaat een goed beeld van wat vereniging, club of stichting doet, hoe men lid kan worden, wat de kosten zijn, waar men terecht kan voor meer informatie, enzovoorts.

De vereniging, stichting of club is met een tot maximaal drie personen te gast in de studio. Het interview wordt afgewisseld met muziek die door de vereniging zelf is uitgekozen.

Ook een keer te gast zijn om de eigen vereniging, stichting of club een uurtje in de spotlights te zetten? Neem dan contact op met Wieny Tietema.

Presentatoren:Hetty Wennekendonk, Rina Mannak , Hieke Goos, Wesley Zwevering en Niels Zintel. 

Techniek: Jan Rabelink en Hans Fahrenhorst. 

Redactie: Wieny Tietema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

De Vereniging
Informatie


 

Uitzending op:
Woensdag van 20:00 tot 21:00

Zondag van 17:00 tot 18:00

(Herhaling)

De Vereniging
Uitzending Gemist


Zondag 17:00 tot 18:00
Woensdag 20:00 tot 21:00

Laatste nieuws uitzending

nieuws weekoverzicht week 29

kort nieuws 24 juli

zomeractiviteiten van Sportstimulering Accres

Load more...