• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Danielle’s dinsdagavond

Het is iedere dinsdagavond een nieuw feest tijdens het radioprogramma Danielle’s Dinsdagavond! Tussen 19.00 en 20.00 uur heb jij de kans om uit je dak te gaan met de zelfgekozen nummers van Danielle. Ook kom je ook alles te weten rondom de actualiteiten in de normale- en muziekwereld. Dus hou jij van muziek, nieuws en feesten? Dan is dit avondprogramma zeker iets voor jou!

Tijdens het radioprogramma neemt Danielle je mee in de tijdmachine. Zo wordt je door de muzikale wereld van jaren terug heen geleid en kom je van alles te weten over oude muziek, nieuwe muziek en nieuws over muziek. Een uur beleving om de dinsdagavond op te vrolijken!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn

Danielle’s dinsdagavond
Informatie


   

Uitzending op:
Dinsdag van 19:00 tot 20:00

Danielle’s dinsdagavond
Uitzending Gemist


Dinsdag 19:00 tot 20:00

Laatste nieuws uitzending

nieuws weekoverzicht week 29

kort nieuws 24 juli

zomeractiviteiten van Sportstimulering Accres

Load more...