RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Sport

Elke zondagmiddag wordt het sportprogramma Apeldoorn Sport uitgezonden tussen 14.00 uur en 17.00 uur. In dit radioprogramma worden 3 uur lang, alle sporten in en rond Apeldoorn belicht. In elke aflevering wordt er van drie wedstrijden liveverslag gedaan . Daarnaast zijn er ook interviews over de bijzondere gebeurtenissen in de sport. Bovendien krijgen de lokale belangrijke sport evenementen een podium, zoals bijvoorbeeld: De Midwintermarathon, baanwielrennen en het volleybal.

 

Het radioprogramma Apeldoorn Sport kan nog enthousiaste vrijwilligers gebruiken om het team te versterken. Ben je geïnteresseerd om een sportprogramma te presenteren of wil je liveverslag doen van de regionale wedstrijden of ken je iemand die het leuk vindt mee te werken aan dit sportprogramma? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sportverenigingen kunnen hun nieuws opsturen naar redactie@rtv-apeldoorn.

Natuurlijk wordt je eerst ingewerkt of krijg je opleiding. Sluit je snel aan bij dit team met sportieve radiomakers.

 

Presentatie: Belinda Kerkhoven, Gerard Phylipsen, Edwin Bloemendaal en Gert Mulder
Techniek: Marisabel Meyer, Timo Dierderink  en Tim van Vugt
Redactie: Giovanni Maassen, Jos Mulder

Vaste Verslaggevers: Dick van Bloemendal, Jan ten Hove , Gerard Phylipsen, Armon Veeneman en Belinda Kerkhoven
Vaste Correspondenten: Dick van Groen (namens Archilles), Redbad Strikwerda en Michiel van Dorsten (Draisma Dynamo) en William Klaver (Alterno)

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Apeldoorn Sport
Informatie


   

Uitzending op:
Zondag van 14:00 tot 17:00

Behalve op 24-06-2018

Apeldoorn Sport
Uitzending Gemist


Zondag 14 tot 15
Zondag 15 tot 16
Zondag 16 tot 17