• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn Sport

Elke zondagmiddag het sportprogramma met live verslagen van sportwedstrijden op zondagmiddag, ruststanden en einduitslagen van competities met Apeldoornse clubs die op zondag spelen. Verder zijn er interviews, studiogasten en sportnieuwtjes uit de regio. Ook besteden we aandacht aan de grote sportevenementen in Apeldoorn en omstreken. Denk hierbij aan de Midwintermarathon, AFAS Tennis Classics en baanwielrennen.

Apeldoorn Sport is nog steeds op zoek naar nieuwe collega's op het gebied van presentatie en verslaggeving. Voor het lokale sportprogramma zoeken wij mensen die verslag willen doen van diverse sportwedstrijden op de zondagmiddag, maar ook presentatoren met een interesse in sport. Momenteel bestaat ons programma uit voetbal, hockey, volleybal, biljart en handbal. Uiteraard zijn wij nog op zoek naar meer (club)correspondenten in de andere sporttakken. Dus ken jij iemand of lijkt het je zelf wat om iets te betekenen voor het lokale sportprogramma stuur dan een mail of stuur een bericht via Twitter ofFacebook. Ervaring is niet nodig, maar wel handig.

Presentatie: Gerard Phylipsen, Belinda Kerhoven, Edwin Bloemendaal en Ruud van Veldhuizen
Techniek: Erik Bresser, Timo Dierderink , Robin Rooyakkers en Marisabel Meyer
Redactie: Gerard Phylipsen

Vaste Verslaggevers: Dick van Bloemendal, Jan ten Hove , Gerard Phylipsen,Hessel van der Wal, Armon Veeneman en Belinda Kerkhoven
Vaste Correspondenten: Christiaan Buitenhuis (namens WWNA), Dick van Groen (namens Archilles), Alex Vlessert en Eric Meijer  (names Alterno) en Arie Verbeek (namens Dynamo)

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00

Apeldoorn Sport
Informatie


   

Uitzending op:
Zondag van 14:00 tot 17:00

Behalve op 24-06-2018

Apeldoorn Sport
Uitzending Gemist


Zondag 14 tot 15
Zondag 15 tot 16
Zondag 16 tot 17