RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wereldprimeur voor Apeldoorns wintercircus

Het Apeldoornse Wintercircus viert in december een jubileum: 30 jaar Wintercircus Apeldoorn. Elk jaar weer probeert het circus weer de leukste, meest bijzondere en meest spectaculaire acts en artiesten naar Apeldoorn te halen. Met dit jaar een wereldprimeur in het circus: Duo Lugo!

Wie? Nou, Duo Lugo. ,,Naast een indrukwekkende en grootse lasershow die ons publiek meeneemt naar feeërieke sferen en bestemmingen geven we de piste ook vrij aan ... tientallen drones!'', meldt het Wintercircus. ,,Een ballet van vormen en kleuren vult onze piste ... meteen ook een unieke beleving want nooit eerder waren drones in dergelijke aantallen te zien in een circus.''

Wereldacts

Naast deze wereldprimeur zijn er uiteraard nog veel meer acts te zien. Denk aan The BMX Riders, duivenfluisteraar Andrejs Fjodorovs en the Lemon Brothers. Ook clown Don Christian komt mee en Rudy Althoff, mét zijn lama's en pony's. Speciaal voor deze 30ste editie is er een gala-avond. Tijdens deze gala-avond zal RTV Apeldoorn live uitzenden.

Het Wintercircus Apeldoorn strijkt van 21 tot en met 29 december weer neer aan de Voorwaarts. De voorverkoop start in september. Het circus is overigens nog op zoek naar een mevrouw van 100 jaar die tot nu toe alle edities van het Wintercircus Apeldoorn bezocht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn