RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wintercircus Apeldoorn zoekt 100-jarige vrouw die elk jaar het circus bezoekt

Het duurt nog even, maar in december strijkt het Wintercircus Apeldoorn weer neer in Apeldoorn. Een bijzonder jaar voor het circus, want het viert dit jaar het 30-jarig jubileum. Met heel veel bijzondere acts, speciale acties, maar eerst is het circus op zoek naar een Apeldoornse mevrouw die tot nu toe elk jaar het circus heeft bezocht.

,,Deze mevrouw spraken we vorig jaar na een voorstelling van het Wintercircus Apeldoorn’’, vertelt spreekstalmeester Marc Boon. ,,Ze kwam naar het circus en vertelde toen dat ze 99 jaar was en dit jaar 100 zou worden. En dat ze dus alle, toen 29 jaren, naar het Wintercircus Apeldoorn was geweest. Ze was samen met een andere dame en ik stelde haar voor ons even te mailen, dat we wel eens iets leuks konden regelen. Helaas hebben we nog geen mailtje gehad. Dus we hopen haar alsnog te kunnen opsporen.’’

Marc: ,,Het was nog een hele kwieke dame. Ze was heel vriendelijk en we komen graag met haar in contact. Zeker nu we dit jaar ons 30-jarig jubileum vieren, lijkt ons dat heel leuk.’’

Herken je dit verhaal? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn