RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Programma 10de editie Cultuur bij je Buur bekend

Ruim 60 locaties, 90 artiesten en meer dan 300 optredens. De organisatie heeft het programma rond voor de jubileumeditie van Cultuur bij je Buur op zaterdag 15 en zondag 16 april. Diverse bandjes, singer-songwriters, kunstenaars, dichters en acteurs treden gratis op om tuinen, huiskamers, garages en veranda's door heel Apeldoorn. Het publiek kan zonder aan te melden de gratis optredens bezoeken.

Via de website van Cultuur bij je Buur is het mogelijk om van tevoren een route uit te stippelen. Aan de balie van de Gigant is een uitgeprinte versie van het hele programma te krijgen. De gastlocaties hopen op veel bezoekers. Je kunt de locaties herkennen aan de (duurzaam gemaakte) vlaggetjes en een spandoek.

Aangepast vervoer

In het programma is ook aangegeven welke locaties toegankelijk zijn voor de mensen die slecht ter been zijn. Bovendien is er dit jaar speciaal (beperkt) aangepast vervoer beschikbaar voor de mensen die slecht ter been zijn. Daarvoor moet je je wel opgeven via de website. Je krijgt bericht dichterbij de start datum en je wordt opgehaald en weer thuisgebracht. Wil je liever niet alleen gaan dan kan je via social media aangeven samen met de hashtag #CBJBmaatje dat je graag iemand vindt om samen met jou naar de optredens te gaan. Je kan ook zoeken op deze hashtag dan zie je wie ook iemand zoekt. En wie weet wat voor leuke kennismakingen dit oplevert.

Afterparty

Voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen, is er vrijdag 21 april de Afterparty. Hier kan je  nagenieten met een hapje en een drankje in de popzaal van Gigant tussen 20.00 uur tot 23.00 uur. Er zijn foto’s bekijken van het afgelopen weekend en bladeren in het jubileumboekje dat is uitgegeven vanwege de 10de editie van Cultuur bij je Buur. Ook is er een optreden van KLUTS, de band van organisator Mari van Helvoort met zijn Nederlandstalige popliedjes die zelfgeschreven zijn. Compleet met Cultuur-bij-je-Buur-tune! Toegang is gratis. Voor het hele programma kijk op de site van Cultuur bij je Buur. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn