RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Cultuur bij je buur bestaat tien jaar

 De 10de editie van Cultuur bij je buur is op 15 en 16 april 2023 in Apeldoorn. Omdat het 10 jaar bestaat komen er ook extra festiviteiten. In verschillende huiskamers, tuinen,  galeries en wijkcentra treden diverse acts en artiesten gratis op. Het publiek kan dit zien zonder een kaartje te kopen. De zoektocht naar artiesten is onlangs van start gegaan.

Cultuur bij je buur is een jaarlijks initiatief waarbij Apeldoornse artiesten optreden op verrassende locaties zoals huiskamers, tuinen, wijkcentra, galeries of verzorgingshuizen. Optredens vinden dus plaats bij je buur om de hoek. Zo leren ‘buren’ elkaar beter kennen. Cultuur bij je buur brengt artiesten in contact met inwoners van Apeldoorn die de artiesten willen ontvangen op hun locatie. Als er een match is dan zet Cultuur bij je buur het in de agenda. Zo kan je als bezoeker kiezen naar welk optreden je gaat kijken.

 

Aanmelden

Artiesten kunnen zich op de website inschrijven tot 1 april. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je een link hebt met Apeldoorn en minstens een half uur kunt vullen met jouw kunstvorm. Vanaf 1 februari kun je geboekt worden door inwoners van Apeldoorn om bij hen 3 keer een half uur op één of twee middagen op te treden. Samen maak je verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers. Aanmelden kan hier.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn