• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lid blijven is van levensbelang voor sportclub

Sportclubs zijn voor veel mensen belangrijk. En die mensen zijn weer belangrijk voor de sportclub. Denk aan het publiek, de spelers, maar ook bijvoorbeeld de vele vrijwilligers bij de clubs. RTV Apeldoorn ging in het kader van de campagne 'Steun je club' langs bij Hendrik Hulleman van voetbalvereniging Beekbergen en bij Niels van Leeningen van de Sportraad.

,,,,Ik ben verzorger bij het tweede elftal. Ik maak de materialen klaar, zoals de ballen, ik haal de ballen op tijdens het trainen'', vertelt Hendrik Hulleman van vv Beekbergen. ,,Daarnaast doe ik via Pluryn het Hietveld hier allerlei dingen zoals bladblazen, harken, van alles.'' Hij zegt de hele coronasituatie maar niks te vinden. ,,Dan weer wel voetballen, dan weer niet, het is gewoon een rare kwestie. Zelfs de kantine is dicht.'' Hij hoopt dan ook niet dat leden weglopen in deze tijd. ,,Steun vv Beekbergen. Hopelijk kan er volgend seizoen weer gewoon competitie gespeeld worden.''

Niels van Leeningen benadrukt hoe belangrijk dat is, het lid blijven van je sportclub. ,,Als Sportraad horen we van verschillende verenigingen dat ze het best zwaar hebben op dit moment op allerlei vlakken. Daarom belangrijk dat iedereen lid blijft. Zodat we er straks, zodra het weer kan, weer wat leuks van kunnen maken.''

 

Verschillende bekende Apeldoorners steunen de actie 'Steun je club'. Ze willen niet alleen de Apeldoornse sportclubs een hart onder de riem te steken, maar ook de leden vooral uit te nodigen om hun club te blijven steunen en dus vooral lid te blijven. 

Bekijk hier het volledige filmpje met Hendrik Hulleman en Niels van Leeningen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn