RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Cultuur Uur

De naam zegt het al: een vol uur cultuur en met dikwijls een of meerdere gasten, die direct of indirect betrokken zijn bij een van de vele culturele activiteiten in en rond Apeldoorn. 

Met elke zondag een andere presentator met haar of zijn eigen specialiteit en of aandachtspunten. We hebben zelfs een duo, oftewel 2 heren die heel bijzondere uitzendingen de lucht in jagen, onder de naam 'Bizar Exclusief'. Door de totaal verschillende presentatoren heeft elke zondag uitzending een eigen specifieke kleur.  

Wij praten over cultuur en kunst in de breedste zin van het woord en... voor diverse leeftijdsgroepen, van groot naar klein en van jong tot iets ouder, of al echt oud maar nog steeds jong. Over cultuur of kunst zelf... of over de mens achter de kunst.

Weet u of weet jij iets dat iedereen in Apeldoorn over kunst of cultuur zou moeten/willen weten? Geef het door en wij nemen contact op en wie weet komt uw 'tip' in de uitzending. Want tips en suggesties zijn altijd van harte welkom bij het CultuurUur. Stuur een mail met informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en roep maar... als u of jij graag in het CultuurUur wilt komen. WIJ HOREN GRAAG VAN U! 

De presentator verzorgt zelf de redactie van de eigen uitzending.

Onze presentatoren zijn: Barbera Visser, Ank van der Bilt, Theo Gerrits, Frans Polman, Ben Eggermont, Hans Peter Nagtegaal, Tineke Jeltsema en onze vaste invaller is Wieny Tietema.

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

Cultuur Uur
Informatie


 

Uitzending op:
Zondag van 12:00 tot 13:00

Behalve op 24-06-2018

Cultuur Uur
Uitzending Gemist


Zondag 12:00 tot 13:00