RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Stormschade treft ook pand RTV Apeldoorn

Bomen die omgingen, plafonds die loslieten en daken die beschadigden. Een kleine greep uit de schade die storm Eunice gisteren (vrijdag 18 februari) veroorzaakte. De brandweer had er de handen vol aan. Tussen alle beschadigde daken zat ook het pand van RTV Apeldoorn aan de Arnhemseweg. Een aantal dakpannen wist dankzij de harde wind een weg naar beneden te vinden.

Gelukkig was daar de snelle service van de gemeente Apeldoorn en kon de schade gelijk vandaag, zaterdag 19 februari, verholpen worden met dakpannen die nog bewaard waren door RTV Apeldoorn. ,,Wie bewaard heeft wat'', meldt stationmanager Theo Witlox. ,,We zijn blij met de snelle service. Als zo'n dak gaat lekken en er apparatuur beschadigt ben je verder van huis.''

In de rest van Apeldoorn was het ook een drukte van belang met stormschades. Zo gingen er heel veel bomen om, in het Oranjepark wist een fietser maar net te ontkomen aan een omvallende boom. Ook bij Theater Orpheus was het raak en vielen bomen om vlak voor het pand, zoals te zien op de foto hieronder.

 

Theater Orpheus. Foto: Gert Mulder

Foto's: RTV Apeldoorn

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn