RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 8 en 10 april

Met een extra lang weekend voor de boeg in verband met Pasen, besteden we bij RTV Apeldoorn uiteraard weer aandacht aan de sportwedstrijden. Op zaterdag én op Tweede Paasdag.

 

Zaterdag doet Denise Veeneman vanaf 15.00 uur live vanuit Sportpark Orderbos verslag van de bekerwedstrijd CSV Apeldoorn tegen Juliana 31 uit Malden. Dit hoor je in de Zaterdagmiddagmix. Ook is Henk van de Put op pad; hij is bij de wedstrijd VEVO tegen Apeldoornse Boys (de nummer 3 tegen de nummer 1 in de klasse 4D) met Henk van de Put vanuit Sportpark de Noord in Veessen. Beide verslagen gaan na 16.00 uur verder in Apeldoorn Sport.

Dan is er op Tweede Paasdag, maandag 10 april, ook nog sport. Om 14.30 uur start de ontmoeting TKA tegen SV Orderbos op Sportpark Orderbos. Verslaggever Gerard Phylipsen vertelt de laatste nieuwtjes over de wedstrijd tijdens Apeldoorn Sport. 

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn