RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 5 en 6 oktober

De sportverslaggevers van RTV Apeldoorn gaan het aankomende weekend weer op pad, want er staan weer de nodige wedstrijden op de planning. 

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) en daarna (16.00-17.00 uur) in Apeldoorn Sport, live verslag van DZC ’68 tegen CSV Apeldoorn, Sportpark Zuid in Doetinchem. De start is om 15.00 uur en Denise Veeneman is erbij. 

Zondag doen we verslag van de wedstrijden WSV - Trekvogels (14.00 uur) met Denise Veeneman en Columbia - Diepenveen (14.00 uur) met Henk van de Put. Natuurlijk, ook deze zondag, de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen en we spreken Wim van Beek over de Spelderholtloop.

Luisteren dus! Live bij RTV Apeldoorn, te horen via rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn