RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 4 en 5 maart

Er is weer sport bij RTV Apeldoorn komend weekend. En dus alle reden om weer te luisteren! Een uitgebreid sportprogramma met aandacht voor verschillende wedstrijden, zaterdag én zondag.

Zo hoor je zaterdag in de Zaterdagmiddagmix tussen 13.00 en 15.00 uur en daarna tussen 16.00 en 17.00 uur in Apeldoorn Sport live verslag door Denise Veeneman van CSV Apeldoorn tegen de Flevo Boys Emmeloord. Start van die wedstrijd is 15.00 uur. 

Ook om 15.00 start AGOVV, thuis op sportpark Orderbos tegen VV Hierden, Henk van de Put zit daar voor ons op de tribune. 

Zondag

Een dag later, zondag 5 maart, doet Dick van Bloemendal verslag van de ontmoeting WSV tegen SC Bemmel, die vanaf 14.00 uur op Sportpark de Voorwaarts gespeeld gaat worden en vanaf 14.30 zijn we bij de wedstrijd van Groen Wit ’62 tegen Robur et Velocitas op Sportpark de Maten, waar Jan ten Hove langs de lijn zit.

We bellen met AHV Achilles om bij te praten over de verrichtingen op H1. En ten slotte blikken we vooruit op het Apeldoornse Sportgala dat woensdag 8 maart weer gehouden wordt in Orpheus.

Luisteren dus: via DAB+ kanaal 6D of via rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn