RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 28 en 29 september

Het komende weekend besteden we bij RTV Apeldoorn uiteraard weer aandacht aan de sport. In de verschillende radioprogramma's hoor je verslag van de wedstrijden, zaterdag én zondag.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) en daarna (16.00-17.00) in Apeldoorn Sport, live verslag van CSV Apeldoorn – Staphorst (4Div) op Sportpark Berg en Bos. De start is om 15.00 uur, Denise Veeneman is erbij.

Ook is er verslag van de derby Groen Wit '62  -  Robur et Velocitas op Sportpark de Maten. Ook deze wedstrijd begint om 15.00 uur, met als verslaggever Belinda Kerkhove.

Zondag doen we verslag van de wedstrijden Klarenbeek  -  Beekbergen  (14.00) met Dick van Bloemendal en Albatross  -  Elsweide (14.00) met Henk van de Put.

En natuurlijk, ook deze zondag de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Live bij RTV Apeldoorn, te horen via rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn