RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 27 en 29 mei

Met het Pinksterweekend voor de deur, is het ook tijd om de sportagenda te delen. Want uiteraard besteden we daar bij RTV Apeldoorn weer uitgebreid aandacht aan. 

Zaterdag hoor je in de Zaterdagmiddagmix vanaf 14.30 uur live verslag door Denise Veeneman. CSV Apeldoorn is namelijk op bezoek in Buitenpost, bij VV Buitenpost. Na 16.00 uur gaat ze verder met dit verslag, in Apeldoorn Sport. 

Grote invloed

Dan op maandag, dus Tweede Pinksterdag, zijn we als RTV Apeldoorn zijnde bij 3 wedstrijden in de klasse 3D,  Robur et Velocitas ontvangt Markelo op sportpark Kerschoten, Jan ten Hove is er voor ons bij. Daarnaast reist Dick van Bloemendal af naar Bathmen: Groen Wit ’62 is te gast bij ABS.

Ten slotte is ook Denise Veeneman weer op pad: gezien de mogelijk grote invloed van de wedstrijd KCVO tegen Wijhe ’92 op de stand in 3D zijn we daar ook bij. Het zijn de laatste wedstrijden in de reguliere competitie, alle wedstrijden starten om 14.00 uur.

Luisteren dus weer! Via rtv-apeldoorn.nl óf via DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn