RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 25 en 26 november

Met weer een nieuw weekend voor de deur is het ook tijd voor weer nieuwe sportwedstrijden. En daar besteedt RTV Apeldoorn natuurlijk weer aandacht aan.

Denise Veeneman is bij CSV Apeldoorn tegen VV Bennekom. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur en je hoort haar eerst in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) en daarna nog in Apeldoorn Sport (6.00-17.00 uur). AGOVV gaat op bezoek in Heerde; Henk van de Put is erbij en doet verslag van de wedstrijd die om 14.30 uur start.

Zondag komt VV Vorden op bezoek bij Columbia aan de Winkeweijert. Belinda Kerkhove doet vanaf 14.00 uur verslag. Henk van de Put gaat dan ook weer op pad; hij is bij de wedstrijd Albatross tegen WWNA. Aanvang: 14.00 uur.

Ten slotte hoor je uiteraard weer de laatste ontwikkelingen bij AHV Achilles door Dick van Groen. 

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn