RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 25 en 26 maart

Zoals elk weekend besteden we bij RTV Apeldoorn ook in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 maart uitgebreid aandacht aan de sport in Apeldoorn. Voetbal, maar ook FC Apeldoorn, AV'34 en de nieuw te openen Sportspullenbank, ze komen allemaal aan bod. 

Allereerst staat Denise Veeneman langs het veld bij de wedstrijd HZVV - CSV Apeldoorn. Hiervan doet ze vanaf 15.00 uur verslag in het radioprogramma de Zaterdagmiddagmix. Deze hekkesluiter in de 4e divisie B wordt gespeeld op de Sportvelden Bentinckspark in Hoogeveen. Na de Zaterdagmiddagmix hoor je het vervolg van de wedstrijd tussen 16.00 en 17.00 uur in Apeldoorn Sport. 

Een dag later, zondag 26 maart, doet Dick van Bloemendal live verslag vanaf WSV in Twello. Zij spelen tegen Voorwaarts T vanaf 14.00 uur. Henk van de Put is in Loenen waar Loenermark SV Orderbos ontvangt in 4F, ook die wedstrijd begint om 14.00 uur.

Verdere onderwerpen

Verder bellen we nog met AHV Achilles om bij te praten over de verrichtingen in het handbal, Belinda Kerkhove vertelt over de onderwerpen in aflevering 13 van FC Apeldoorn opgenomen bij VV Beekbergen en Wim van Beek praat ons bij over de Mobility Clinic die op 1 april gehouden gaat worden bij AV'34. 

Ten slotte praat Marlies Reekers ons bij over de nieuw te openen Sportspullenbank.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn