RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 25 en 26 februari

Het komende weekend bij RTV Apeldoorn besteden we weer aandacht aan meerdere sportwedstrijden. Met weer live verslag in de Zaterdagmiddagmix en in Apeldoorn Sport op zaterdag én zondag.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix hoor je verslag van CSV Apeldoorn die d’Olde Veste ’54 op bezoek krijgt in het Orderbos. De wedstrijd start om 15.00 uur. Daarna gaat het verslag verder tussen 16.00 en 17.00 in Apeldoorn Sport. 

Zondag doen we vanaf 14.00 uur live verslag van de wedstrijd Albatross tegen VV Beekbergen, die in Ugchelen gespeeld gaat worden en vanaf 14.30 gaan we ook schakelen naar de ontmoeting TKA tegen VV Activia in het Orderbos.

We bellen met AHV Achilles om bij te praten over de verrichtingen op H1, Sportservice Apeldoorn over de activiteiten in de Voorjaarsvakantie en tot slot met iemand van de Jeugdvoetbalopleiding over de Jeugdvoetbaldagen die gehouden worden bij ZVV ’54 volgende week.

Luisteren dus: via DAB+ kanaal 6D of via rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn