RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 22 en 23 april

Voor het aankomende weekend staat er weer de nodige sport op de planning. Uiteraard besteden we daar bij RTV Apeldoorn uitgebreid aandacht aan in de programma's de Zaterdagmiddagmix en de zaterdag- én zondag-uitzending van Apeldoorn Sport.

Tijdens de Zaterdagmiddagmix hoor je live verslag van Denise Veeneman. Zij is aanwezig in Amsterdam, waar CSV Apeldoorn het opneemt tegen Ajax. De wedstrijd start om 14.30 uur. Na 16.00 uur hoor je de hoe de wedstrijd afloopt tussen 16.00 en 17.00 uur in Apeldoorn Sport.

Zondag is RTV Apeldoorn vanaf 14.00 uur aanwezig bij de wedstrijd tussen VV Beekbergen en Markelo in de klasse 3D. Henk van de Put praat iedereen bij over de wedstrijd. Zijn collega Dick van Bloemendal is (ook vanaf 14.00 uur) bij de ontmoeting Loenermark tegen SC Rheden in de klasse 4F.

Natuurlijk is er ook weer gehandbald en over de verrichtingen van Achilles worden we bijgepraat door Dick van Groen. WWNA zoekt een nieuwe coach voor dames 2 en daarover spreken we met Anouk Legtenberg. 

Luisteren dus weer! Via rtv-apeldoorn.nl óf via DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn