RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 20 en 21 april

Uiteraard is er dit weekend weer sport en wij zijn erbij! Luister zaterdag en zondag naar RTV Apeldoorn en je bent weer volledig op de hoogte van de laatste standen en ontwikkelingen. 

Zaterdag doen we verslag van de wedstrijden VV Bennekom - CSV Apeldoorn (1G). Deze wedstrijd is op Sportpark Eikelhof, 15.00 uur met Gerard Phylipsen als verslaggevers. Daarnaast is er de wedstrijd AGOVV – VV Heerde (2H). Deze wordt gespeeld op Sportpark Berg en Bos, 15.00 uur; Henk van de Put is erbij.

Zondag aandacht voor WWNA waar Albatross op bezoek komt, het verslag op Sportpark Wiesel komt voor rekening van Henk van de Put vanaf 14.00 uur.

Natuurlijk ook aandacht voor de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn