RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 2 en 3 december

Het wordt steeds kouder, maar de winterstop laat nog even op zich wachten. En dus blijf je het komende weekend bij RTV Apeldoorn weer helemaal op de hoogte van het laatste sportnieuws.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) hoor je live verslag van CSV Apeldoorn die op bezoek bij VV DUNO in Doorwerth. De start is om 14.30 uur en Denise Veeneman is erbij. De rest van de wedstrijd hoor je in Apeldoorn Sport tussen 16.00 en 17.00 uur.

Verder krijgt AGOVV bezoek van ZZVV. De wedstrijd op sportpark Berg en Bos begint om 15.00 uur; Henk van de Put is erbij.

Zondag krijgt WSV, SC Woezik op bezoek. De start is om 14.00 uur en je hoort Jan ten Hove. Belinda Kerkhove is bij Columbia tegen de Beuningse Boys in Beuningen, ook deze wedstrijd start om 14.00 uur.

En natuurlijk, ook deze zondag, de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn