RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 18 en 19 november

Ook het komende weekend besteedt RTV Apeldoorn weer aandacht aan de sportwedstrijden van de Apeldoornse clubs. De verslaggevers gaan weer op pad en praten je volledig bij over de laatste standen.

Zaterdag hoor je in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) Denise Veeneman. Zij gaat mee met CSV Apeldoorn, op bezoek bij ASV Dronten. De wedstrijd begint om 14.30 uur en je hoort het vervolg van de wedstrijd in Apeldoorn Sport (16.00-17.00 uur). 

De dag daarna, op zondag, komt Loenermark op bezoek bij SC Klarenbeek. De start is om 14.00 uur en Gerard Phylipsen doet verslag. De ontmoeting Robur et Velocitas tegen AZC start ook om 14.00 uur en wordt door Dick van Bloemendal van verslag voorzien.

En natuurlijk als laatste de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn