RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 14 en 15 september

Er staan voor dit weekend weer de nodige sportwedstrijden op de planning. Uiteraard doen we daar bij RTV Apeldoorn weer verslag van.

Zaterdag in de Zaterdagmiddagmix tussen 13.00 en 16.00 uur (en daarna van 16.00-17.00 in Apeldoorn Sport), live verslag van CSV Apeldoorn tegen Quick ‘20, start 15.00, verslag van Denise Veeneman. En Groen Wit ’62 tegen ZVV, ook daar start 15.00 uur, met verslag van Niels Zintel.

Zondag doen we verslag van de (beker) wedstrijden Albatross – Columbia, met verslag van Dick van Bloemendal en Beekbergen tegen WWNA met verslag van Gerard Phylipsen. Beide wedstrijden beginnen om 14.00 uur.  En natuurlijk, ook deze zondag de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen. 

Verder in de studio iemand van Lionsclub Apeldoorn die komt vertellen over een wielerevenement in oktober met de bedoeling geld in te zamelen voor Stichting 'Kleef.

Luisteren dus! Live bij RTV Apeldoorn, te horen via rtv-apeldoorn.nl.

 

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn