RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 11 en 12 november

Met meerdere wedstrijden op de planning belooft het weer een spannend sportweekend te worden. Onze verslaggevers staan te trappelen van ongeduld om op pad te gaan. 

Te beginnen met zaterdagmiddag. Dan is Denise Veeneman bij de wedstrijd CSV Apeldoorn tegen de Bataven. De start is om 15.00 uur. Je hoort haar eerst in de Zaterdagmiddagmix (13.00-16.00 uur) en daarna nog in Apeldoorn Sport (16.00-17.00 uur). 

Zondag komt DCV 26 op bezoek bij Columbia aan de Winkeweijert. De wedstrijd begint om 14.00 uur en Belinda Kerkhove doet verslag. De ontmoeting Albatross tegen SC Klarenbeek, start ook om 14.00 uur en wordt door Dick van Bloemendal van verslag voorzien.

Ten slotte natuurlijk de ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zaterdag én zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn