RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn zendt sportdebat live uit

De Sportraad Apeldoorn houdt morgenavond, dinsdag 8 maart, het Sportdebat 2022. Hierbij gaan kandidaten van de verschillende politieke partijen op wie je op woensdag 16 maart kunt stemmen met elkaar in debat over diverse stellingen over sport- en sportbeoefening in Apeldoorn. RTV Apeldoorn zendt het debat live uit.

De Sportraad Apeldoorn houdt morgenavond, dinsdag 8 maart, het Sportdebat 2022. Hierbij gaan kandidaten van de 13 verschillende politieke partijen op wie je op woensdag 16 maart kunt stemmen met elkaar in debat over diverse stellingen over sport- en sportbeoefening in Apeldoorn. RTV Apeldoorn zendt het debat live uit.

Het debat wordt gehouden in Omnisport en is live te volgen als extra radiouitzending van programma 'In de Wandelgangen' van 19.00 tot 22.00 uur via DAB+ kanaal 5A, via 'luister live' op de website van RTV Apeldoorn en sites als radio.net. Je hoort daarin ook onder meer een voor- en nabeschouwing en interviews met de deelnemers aan het debat. Daarnaast is de livestream te bekijken vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur via deze link

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn