RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn verandert van DAB+ kanaal

De externe leverancier die gaat over het DAB+ kanaal van RTV Apeldoorn heeft aangekondigd dat er een herindeling komt van de DAB+ kanalen in Nederland. Dit houdt in dat RTV Apeldoorn vanaf zeer binnenkort te beluisteren zal zijn via kanaal 6D in plaats van 5A. 

 

Het zou vanaf 1 mei kunnen dat er tijdelijk een verstoring van de ontvangst plaatsvindt. Dit zal hoofdzakelijk spelen aan de westkant van Apeldoorn en het zuidelijk gedeelte van het DAB+ kanaal; Brummen en Eerbeek. 

De omzetting naar kanaal 6D zal als gevolg hebben dat er 3 dagen geen DAB+ signaal te horen is. Dit heeft te maken met het letterlijk ombouwen van de DAB zender.  De omzetting zal plaatsvinden op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 mei aanstaande. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn