RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn: nog steeds te vinden op heel veel kanalen

RTV Apeldoorn mag dan wel niet meer dé lokale omroep van Apeldoorn zijn, maar het is wel goed om te weten dat we nog steeds op heel veel kanalen wél te horen en te zien zijn. We sommen in dit artikel even voor je op waar dan precies.

Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Het enige is dat we niet meer te horen zijn via de FM-frequentie. Maar wil je ons toch nog horen op je radio? Zorg dan dat je een DAB+- of een internetradio hebt. Veel Apeldoorners hebben deze al in huis, omdat steeds meer radiozenders overgaan op digitaal signaal om een nóg betere geluidskwaliteit te kunnen bieden aan jou als luisteraar.

Heb je nog geen DAB+ radio? Geen paniek! Want we zijn ook te horen via radioapps zoals TuneInRadio. En natuurlijk zijn we ook gewoon te beluisteren via onze website www.rtv-apeldoorn.nl. Klik op ‘Luister live’ en beluister je favoriete radioprogramma’s.

Naar ons blijven kijken? Ook dat moet geen problemen opleveren. Kijk naar onze nieuwsitems en andere informatieve programma’s via de livestream op onze website. Ook hiervoor ga je naar www.rtv-apeldoorn.nl, alleen nu klik je op ‘Kijk mee’. Liever een programma terugkijken? Dat kan via ons YouTubekanaal.

Blijf dus vooral kijken en luisteren naar RTV Apeldoorn!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn