RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn dreigt uitzendlicentie kwijt te raken

De gemeenteraad neemt op donderdag 17 december een besluit over het aanwijzen van de lokale publieke media-instelling voor de komende 5 jaar. Ondanks de 15 jaar ervaring die RTV Apeldoorn heeft als lokale omroep, hebben ambtenaren van de gemeente nu voorgesteld om de licentie aan Valouwe Media Stichting te geven. 

De afgelopen vijftien jaar heeft de Stichting RTV Apeldoorn in de praktijk bewezen een maatschappelijk betrokken en betrouwbare omroep te zijn. We hebben met tientallen organisaties samengewerkt aan mooie, crossmediale projecten en een enorme hoeveelheid contacten opgebouwd in de gemeente Apeldoorn.

Komende donderdag, 10 december, wordt het voorstel besproken in een commissie van de gemeenteraad. RTV Apeldoorn zal er natuurlijk alles aan doen om de raadsleden ervan te overtuigen dat wij de beste partij zijn en dat ze niet mee moeten gaan met het voorstel dat er nu ligt.

Wil jij ook iets doen? Mail dan je motivatie waarom wij volgens jou de lokale omroep moeten blijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: 'Advies aanwijzing publieke lokale omroep'. Dankjewel alvast!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn