RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn doet noodkreet: spaarpot is bijna leeg

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we een oproep deden voor donateurs. Want zoals je waarschijnlijk wel weet besloot de gemeenteraad in december 2020 om de zogeheten uitzendlicentie aan een andere partij te geven. Dit betekent dat wij geen subsidie meer ontvangen en dus onze eigen broek moeten ophouden. Maar: de spaarpot is nu echt bijna leeg.

Naar aanleiding van de oproep kwamen flink wat donaties binnen, waarvoor heel veel dank! We hebben weer een tijdje kunnen overleven en kunnen doen wat we het allerliefste doen: radio én tv (lees: YouTube)programma’s maken.

Maar, zoals gezegd: de spaarpot is nu echt bijna leeg. En dat houdt in dat we over een paar maanden misschien wel moeten stoppen met onze activiteiten. We hebben nu eenmaal de huur van een pand en de bijkomende kosten daarvan. We proberen de kosten al te drukken waar het kan, maar sommige kosten zijn helaas onoverkomelijk. Dus vandaar een nieuwe oproep, zodat we ook de komende tijd onze passie kunnen voortzetten.

Grotere sponsoren/adverteerders

Om te voorkomen dat we binnenkort weer een oproep moeten doen zijn we ook op zoek naar wat grotere sponsoren. Laat duidelijk zijn dat we blij zijn met iedere euro, maar een vaste, grotere sponsor (of sponsoren) zou ook heel fijn zijn. Breng het bijvoorbeeld eens bij je werkgever onder de aandacht: we kunnen voor adverteerders altijd wat terugdoen. Denk aan een reclamespot op de radio of een reclame in onze YouTube-reportages. Overleg is altijd mogelijk, stuur bij interesse een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dus, wil je ons helpen, met een kleine of grote donatie? Ga dan naar onze donatiepagina en ondersteun ons, zodat wij de leukste radio- en tv (YouTube)programma’s voor je kunnen blijven maken.

Alvast heel erg bedankt!

Liefs,

Namens alle vrijwilligers van RTV Apeldoorn

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn