RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn brengt serie 'De Sleurhut' terug op tv

In september 2009 kwam bij de lokale omroep Apeldoorn de 4-delige serie 'De Sleurhut' op tv. De serie liet zien hoe vakantie vierend Nederland zich vermaakte op een aantal campings binnen de gemeente Apeldoorn. De humor speelde daarin een belangrijke rol. “De Sleurhut” bleek populair bij het kijkerspubliek te zijn, want jarenlang werden aan de makers (Leny Looden en Rob van Leeuwen) gevraagd of er nog een vervolg op kwam...


De serie heeft destijds geen vervolg gekregen, omdat beide makers het te druk met andere tv-producties hadden. Na bijna 11 jaar komt de serie 'De Sleurhut', in de herhaling, weer op de tv. RTV Apeldoorn heeft de eerste aflevering vorig weekend uitgezonden en ook morgenavond, zaterdag 1 augustus, en de 2 daarop volgende zaterdagen (8 en 15 augustus) is de serie te zien. 


De uitzendingen beginnen om 18.00 uur en worden ieder half uur herhaald.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn