RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Organiseer zelf de avond van je dromen bij Orpheus

Apeldoorners van 18 tot en met 35 jaar krijgen vanaf komend theaterseizoen de uitzonderlijke kans om hun ideale avond uit in Theater Orpheus te organiseren.

Apeldoorners van 18 tot en met 35 jaar krijgen vanaf komend theaterseizoen de uitzonderlijke kans om hun ideale avond uit in Theater Orpheus te organiseren.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “We stellen Orpheus al enige tijd open voor initiatieven uit de stad en nu gaan we daarin nog verder. Waarom geven we Apeldoorners niet zelf de regie over hun ideale theateravond? We beginnen met Apeldoorners in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar de gelegenheid te geven hun ideale avond samen te stellen. De zogenaamde gastprogrammeur is hierbij de kartrekker, Orpheus faciliteert en adviseert”.

Orpheus reserveert in het seizoen september 2020/ augustus 2021 acht avonden die ingevuld mogen worden door gastprogrammeurs. Een avond kan ook georganiseerd worden door een groepje jongeren. Het programmateam van Orpheus staat iedere gastprogrammeur met raad en daad terzijde, maar de organisatie is wel echt aan hunzelf. Mirjam Barendregt: “Het moet echt jouw avond zijn, dus je hebt zelf een idee en wilt daar ook werk van maken. Samen met Orpheus laat je je vrienden en familie versteld staan. Daar gaan we voor!”.

Meedoen

Alle informatie vind je op orpheus.nl/gastprogrammeur. Apeldoorners van 18 tot en met 35 jaar kunnen zich tot 1 juli 2020 aanmelden door een video of mail met hun idee van de perfecte avond uit in het theater te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Begin september (als het dan weer kan en mag) nodigt Orpheus alle gastprogrammeurs uit en gaan de eerste enthousiastelingen aan de slag.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn