• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Onze maandelijkse series

De Vrouwen van Hetty:  17 Oktober,  thema:  Vrouwen in de techniek. Volgende afleveringen van de Vrouwen van: 21 november en 19 december.

Het Ondernemerscafé: 24 Oktober, opgenomen in Parc Spelderholt met als gast o.a. de directeuren van Lucrato en Apeldoorn Marketing. volgende afleveringen van het Ondernemerscafé 28 november en 26 december.

Het Politiek café op TV: 8 November, opname is op 7 november in Artcafé SamSam;  Wil je deze opname bijwonen, dat kan! We starten om 17.00 uur, het Artcafé is open vanaf 15.00 uur.  Volgende opname is op 5 december (uitzending 6 december).

volgende afleveringen van Voor Nu en Later: 14 november en 5 december.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Apeldoorn Sport
14:00 tot 17:00