RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuwe ochtendshow bij RTV Apeldoorn: Goedemaandag

 
De nieuwe ochtendshow van RTV Apeldoorn genaamd Goedemaandag is vanaf komende maandag, 1 maart, tussen 08.00 en 10.00 uur te beluisteren bij RTV Apeldoorn. In dit wekelijkse radioprogramma luister je naar actuele nieuwtjes, leuke interviews en natuurlijk goede muziek.

  
De vrolijke presentatrice Charlene Berkhout brengt je tijdens het opstarten van je week op de hoogte van het laatste nieuws en alle weetjes voor de week die voor je ligt. Naast interviews over verschillende onderwerpen, het weer en filenieuws hoor je uiteraard ook fijne muziek om de ochtend goed te beginnen.
 
Charlene geeft aan niet te kunnen wachten om te beginnen met de eerste uitzending van Goedemaandag. ,,Goedemaandag! is een gezellig programma om mee wakker te worden en je week relaxt maar goed geïnformeerd te starten”, licht ze toe.

Zorg er dus voor dat de radio aanstaat en dat je Goedemaandag niet mist! 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn