RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Licht op Herinnering

Licht op Herinnering organiseert elke eerste woensdag van de maand november een herdenkingsavond. Iedereen die een dierbare wil herdenken, gedenken of herinneren is dan ook van harte uitgenodigd. Door het Coronavirus kan de herdenkingsavond dit jaar niet openbaar met veel mensen zijn, dus is daar een alternatief op bedacht.

Het initiatief
Licht op Herinnering is sinds 2008 bezig met het organiseren van herdenkingsavonden. Elk jaar komen er rond de 600 tot 1000 mensen bij elkaar om verhalen te delen of steun te zoeken. Ze lopen dan door de begraafplaats heen en er worden ‘activiteiten’ georganiseerd dat je helpt om je dierbaren te herdenken.

Dit jaar heeft Licht op Herinnering van tevoren een video opgenomen. In de video zijn er nog steeds ‘activiteiten’ en mensen die vertellen over een dierbare die ze hebben verloren. Ook is er een telefoonnummer beschikbaar voor die avond. Je kan je verhaal dan kwijt óf zo steun zoeken bij iemand van Licht op Herinnering.

De uitzending
De video wordt volgende week woensdag 4 november uitgezonden en je kan hem bekijken vanaf 19.00 uur op TV Apeldoorn.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn