RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Koningsdag bij RTV Apeldoorn

Nog minder dan een week en dan is het Koningsdag. Net als vorig jaar zal de dag er anders uitzien dan 'normaal', maar er is toch van alles te doen. Wat niet anders is dan andere jaren is dat RTV Apeldoorn uiteraard zoals altijd in het teken staat van Koningsdag. Net als vorig jaar live vanuit de studio aan de Arnhemseweg in plaats van vanuit het Beekpark, waar we de jaren daarvoor stonden. Ons tv-team en social media team is de hele dag op pad én je hoort van 10.00 tot 16.00 uur Koningsdag Radio! En het is niet alleen radio, want je kunt de radio-uitzending ook zien via live beelden op onze website én waarschijnlijk ook live op ons tv-kanaal!

Van 10.00 uur tot 13.00 uur trappen Gert Mulder en Joost de Wilde je Koningsdag af. Ze bellen met weerman Christian Versloot en ook met Willem-Alexander look-a-like Benno van Vugt. Daarnaast hebben ze een exclusief interview met -jawel- de enige echte René le Blanc. Daarnaast hoor je in deze uren de eerste vragen van onze Oranje Pub Quiz. Hou pen en papier bij de hand, want door elk uur je antwoord in te sturen maak je aan het eind van de dag kans op een diner voor 2 thuisbezorgd door de Babbel!

Charlene Berkhout en Chantal Zwaag nemen van 13.00 tot 16.00 uur het stokje over. En, extra leuk, de jarige kinderburgemeester Jorn schuift ook even bij ze aan! De presentatrices bellen met onder meer Niels van Leeningen over de Koningsdagspelen, Simon Boon van de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn en ze pikken een stukje sfeer mee met de activiteiten bij KDO Apeldoorn. 

Zoals gezegd is ons tv-team de hele dag ook op pad. Zij bezoeken allerlei activiteiten en dit zie je later op de dag terug op tv. Denk bijvoorbeeld aan het traditioneel hijsen van de vlag in het Oranjepark, het maken van 'Koningssoep' door Alfred Kookt en optredens van Rapper Dani. 

Onze Social Media Man(s), is de hele dag op pad en maakt onder meer filmpjes en foto's voor Facebook en Instagram. Daarnaast hoor je hem regelmatig terug tijdens Koningsdag Radio. Hoe hard gaat het oranjegebak? En wat kan je verder allemaal doen op deze Koningsdag 2021? Hij vertelt het je allemaal!

Luisteren en kijken dus! Koningsdag Radio, van 10.00 tot 16.00 uur, live bij RTV Apeldoorn! 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn