RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jeanne stopt haar Soiree op Zondag

RTV APELDOORN – Na 35 jaar neemt presentatrice Jeanne van Meerkerk afscheid van RTV Apeldoorn. Zondag aanstaande presenteert ze haar laatste muzikale voorstelling Soiree op Zondag.

RTV APELDOORN – Na 35 jaar neemt presentatrice Jeanne van Meerkerk afscheid van RTV Apeldoorn. Zondag aanstaande presenteert ze haar laatste muzikale voorstelling Soiree op Zondag.

Jeanne is begonnen bij de Zonnegolf. Door haar tomeloze inzet werd ze de moeder van de Zonnegolf genoemd.

Jeanne vertelt: ”Soiree op Zondag is een muzikale voorstelling halverwege de zondagavond waarin we muziek laten horen van nationale en internationale artiesten. Verder brengen we ook wat spreuken, gedachtenspinsels en gedichten, die passen bij de sfeer van de avond. En die muziek is soms oud, ook wel nieuw, soms heel bekend, maar we zoeken ook juist vergeten liedjes op èn de informatie die we voor handen hebben geven we u op een presenteerblaadje”.

De afgelopen 3 jaar werd het programma technisch ondersteund door Jan Rabelink. Het was geweldig om samen met Jan wekelijks het programma te maken. Nu ga ik andere activiteiten prioriteit geven.  

Het programma wordt na het afscheid van Jeanne voorgezet door Marisabel Meyer. Het blijft  een wekelijks uurtje radio met songs, chansons en liedjes die lekker in het gehoor liggen. Het programma begint elke zondagavond om 9 uur.

 

 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn