RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herdenkingsprogramma op 4 mei bij RTV Apeldoorn

RTV Apeldoorn staat op donderdag 4 mei stil bij dodenherdenking. Tijdens een speciale uitzending van 19.00 tot 21.00 uur nemen presentatoren Hieke Goos en Onno van der Kroft de luisteraars mee. Er zal gepaste muziek voorbij komen in dit programma, maar er wordt ook uitgebreid stil gestaan bij de vrijheid die wij verworven hebben. 

,,In veel herdenkingsprogramma's is het accent meer verschoven naar universele vrijheid’’, concludeert Hieke. ,,In dit programma zal met name de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging centraal staan.’’

Poëzie

Er worden tijdens de uitzending gedichten voorgedragen door Hieke Goos en Onno van der Kroft. Ook zal er eigen poëzie van Onno worden voorgedragen. Hierbij wordt er vooral gefocust op de lessen die wij moeten trekken uit de Tweede Wereldoorlog. Natuurlijk is er ook ruimte om het blikveld te richten op huidige brandhaarden. 

Onno heeft een mooi, indrukwekkend en afwisselend herdenkingsprogramma samengesteld. Uiteraard wordt er om 20.00 uur 2 minuten stilte in acht genomen. 


Stem af op DAB+ kanaal 6D of luister live mee via www.rtv-apeldoorn.nl

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn