RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Feest bij de Zaterdagmiddagmix

Het radioprogramma de Zaterdagmiddagmix viert komende zaterdag, 29 januari, een jubileum. Het programma houdt een feestje vanwege de 750ste uitzending. Dit gebeurt op een wel hele bijzondere manier.

 

Maar liefst 750 minuten lang kunnen de luisteraars genieten van het wekelijkse programma de Zaterdagmiddagmix. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends start de uitzending en eindigt om 22.30 uur. Met om de 3 uur weer een ander presentatieduo. Want dat is waar het programma om bekend staat: het presenteren in duo’s.

De presentatoren, sommigen zitten al 750 uitzendingen lang bij het programma en sommigen net een paar maanden, blikken terug op de afgelopen jaren. Dit doen ze met onder meer oud-presentatoren en technici en ook met veelgesproken gasten. Denk aan Eric-Jan Westen van het Drakenbootfestival, Erik van Luxzenburg van het Rode Kruis Apeldoorn en natuurlijk de vaste weerman Christian Versloot.

Er is taart en lekkere muziek, dus dat belooft een gezellige uitzending te worden! Luister dus, van 10.00 tot 22.30 uur, via DAB+ kanaal 5A of rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn